Fresh ’n Rebel

Wij hielpen Fresh ’n Rebel, een van de hipste merken voor mobiele accessoires,  met een webshop die zowel qua beleving als qua schaalbaarheid bij de organisatie past.

Duijvestein

Duijvestein case

Als het om wintersport gaat, is Duijvestein dé specialist. Duijvestein heeft het meest omvangrijke wintersportassortiment van Nederland. Ook is Duijvestein op een aantal plekken in Nederland te vinden. Er zijn winkels in Den Haag, Zoetermeer (SnowWorld) en Landgraaf (SnowWorld). Producten van Duijvestein zijn ook te vinden in de Mount by Duijvestein winkels. Deze winkels zijn gevestigd in Amsterdam, Rucphen en Terneuzen.

De dierenvoermerken van Hellopets

Wooof Shopware 6 webshop

Hellopets is dierenvoerbedrijf met verschillende merken. Het bedrijf wilde verschillende losse webshops samen laten komen in één backend. Wij de webshops van WooCommerce en Lightspeed gemigreerd naar Shopware. Daarbij hebben we koppelingen gemaakt met verschillende systemen zoals onder andere Exact Online en Channable. 

Aidulac

Aidulac staat bekend om haar specialistische aanpak, bij de begeleiding bij borstvoeding voor ouders en professionals in de zorg.

Horlogeband.com

Horlogeband.com is dé specialist in horlogebandjes. Op de website kun je meer dan 15.000 horlogebandjes bestellen.

Hodi

Op de webshop van Hodi kun je allerlei verpakkingsmaterialen kopen waaronder dozen, folie en tape.

Sanispecials

Sanispecials levert producten voor badkamer, toilet en keuken aan consumenten, ZZP’ers, installateurs en grootverbruikers.

Vizu

Vizu is er voor de outdoor avonturier. Zij verkopen namelijk action camera’s en andere accessoires. H1 ontwierp de visueel sterke webshop voor Vizu.

Academica

Academica is een van de grootste onafhankelijke partijen in Nederland voor financieel advies aan hoger opgeleiden.