H1

Wij maken jou online marktleider

Fly Over The World

www.

Fly Over The World is een platform waar je in verschillende landen wereldwijd rondvluchten kunt boeken. Dit kunnen vliegtuig of helikoptervluchten zijn.

Wat hebben we gedaan?

H1 heeft voor Fly Over The World een platform (inclusief CMS systeem) gebouwd met behulp van het PHP framework Symfony. Wij hebben zowel de front-end ontworpen als de back-end ontwikkeld. Dit hebben wij op de growth hacking manier gedaan. Samen hebben we gekozen om eerst een MVP (Minimal Viable Product) te ontwikkelen. Dit betekent dat er eerst een simpele versie van het product wordt ontwikkeld. Hierna is H1 met Fly Over The World gaan sparren en hebben we gekeken naar procesoptimalisaties en extra toevoegingen aan de site.

Proces

Eerst is de site gebouwd in Symfony, waarbij we Vue als extra framework hebben gebruikt. Via Tailwind hebben we de styling (CSS) van de pagina toegevoegd. Nadat het MVP zich heeft bewezen, is H1 verschillende landingspagina’s voor verschillende landen gaan ontwikkelen. Op deze manier kan Fly Over The World nu alle tours op één platform verzamelen, dus ook voor buitenlandse operators.

Tools

  • Symfony
  • Vue
  • Tailwind
  • Jira
  • Typescript

Resultaat

Als resultaat heeft H1 een prachtige site aangeleverd. De sterke fundering zorgt ervoor dat uitbreidingen eenvoudig zijn toe te voegen in de toekomst.

We zijn erg blij met het eindresultaat. H1 heeft ervoor gezorgd dat de website supergoed aansluit bij onze wensen!
- Sylvia Nelissen, Fly Over The World -

Wie werkten eraan mee?

Eric

Fullstack developer

Johan

E-commerce succes manager

Yakup

Designer / Frontend developer