H1

Wij maken jou online marktleider

Hodi

www.

Op de webshop van Hodi kun je allerlei verpakkingsmaterialen kopen waaronder dozen, folie en tape. Ze hebben een groot assortiment en leveren binnen 24 uur. Naast de verkoop van verpakkingsmaterialen is Hodi ook gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en inkoop ervan.

Wat hebben we gedaan?

H1 heeft Hodi.nl opnieuw gebouwd via het platform van Shopware 6.  De oude look van Hodi.nl is behouden maar geoptimaliseerd.

Waar veel klanten alles uitbesteden aan ons, heeft Hodi een eigen technisch team. We hebben onze expertise ingebracht en samengewerkt alsof we collega’s zijn.

Meer weten? Lees onze blogs over Shopware (6) via deze link.

Proces

H1 werkt intensief samen met het interne technische team van Hodi. Een developer van Hodi heeft met advies van onze senior developer zelf haar custom made ERP systeem  met de webshop gekoppeld via de API. Daar waar nodig hielpen we.  Nadat Hodi is overgestapt op AFAS, zullen wij de koppeling tussen AFAS en H1 realiseren.

H1 heeft de frontend ontwikkeling gedaan in overleg met de designer van Hodi. De projectmanagers van Hodi en H1 hebben regelmatig contact om de status van openstaande punten te bespreken en ideeën uit te wisselen om de webshop nog beter te maken.

Tools

  • Shopware 6
  • Jira

Resultaat

We hebben de webshop van Hodi opnieuw gemaakt in Shopware 6. Daarbij hadden wij korte lijntjes met Hodi en kwamen wij met ideeën om de webshop nog beter te maken, zoals Hodi van ons verwachtte.

Door de korte lijntjes met H1 worden we snel geholpen en goed geadviseerd, we zijn blij met ze!
- Lara, Hodi -

Wie werkten eraan mee?

Anne

E-commerce succes manager

Alexander

Technical Lead

Yakup

Designer / Frontend developer

Sander

Backend developer