H1

Wij maken jou online marktleider

Hotek

www.

Hotek Hospitality Group is een full-service leverancier van innovatieve beveiligingsoplossingen en comfort producten. Hotek levert aan meer dan 5.000 klanten in ruim 65 landen, waaronder diverse nationale en internationale ketens zoals easyHotel en Van der Valk.

Wat hebben we gedaan?

Voorheen had Hotek drie aparte websites, voor elke brand één. Wij zijn aan de slag gegaan met een nieuwe corporate website voor Hotek. We bouwden de website in ons eigen Symfony CMS. Hierdoor is de website makkelijk te beheren en uit te breiden door de website-eigenaar zelf. De website is daarnaast schaalbaar, doordat deze modulair is opgebouwd.

Proces

We zijn het project begonnen met een intakegesprek. Daarin bekeken we wat er nodig was en of we de wensen van Hotek goed begrepen. Na de kick-off meeting zijn we van start gegaan. Tijdens het project werkten we in een scrumteam. Bij de start hebben we de verschillende modules in sprints gezet. Op deze manier hebben we de gehele website modulair opgebouwd, zodat na elke sprint bepaalde bouwstenen opgeleverd konden worden. Na de livegang zijn we blijven doorontwikkelen. Op deze manier kunnen we designelementen optimaliseren en nieuwe bouwstenen toevoegen.

Tools

  • Symfony
  • Jira
  • Bitbucket
  • Bootstrap

Resultaat

Hotek is vooruit gegaan wat betreft het structureren van hun informatie, het aanbieden van content in een paar klikken, en de site heeft bijgedragen aan een internationaal en professioneel imago.

Dit is nog niet het einde! Deze maand starten we een nieuw project op met H1 om ook onze B2B webshop naar een volgend level te tillen!
- Debbie van den Oever, Hotek -

Wie werkten eraan mee?

Jasper

E-commerce succes manager

Rik

Lead developer

Sander

Backend developer

Yakup

Frontend developer