H1

Wij maken jou online marktleider

Maas College

www.

Maas College biedt verkorte mbo-studies op niveau 3 en niveau 4 aan, in zowel voltijd als deeltijd. Maas College is een vrij nieuwe school die niet alleen in aantal studenten, maar ook in het aantal opleidingen blijft groeien.

Wat hebben we gedaan?

Maas College had nog geen website; studenten konden zich online nog niet aanmelden voor een opleiding en er was online nog geen informatie beschikbaar over de school. Dit omdat het een hele nieuwe instantie is die vanwege de vraag naar verkorte opleidingen is ontstaan.

We maakten het design en het logo (verwijst naar de multiculturele uitstraling van Maas College) én bouwden de gehele site. Op de site kun je je inschrijven voor een opleiding en ook heeft Maas College een koppeling met Moodle, waar studenten in kunnen loggen.

Proces

Bij de start van het project hebben we samen met de opdrachtgever en onze designers alle wensen besproken. Omdat het hier een relatief kort project betrof, zijn we na het specificeren van de opdracht, meteen aan de slag gegaan met het bouwen van de website.

Tools

  • Cloud hosting
  • Jira
  • Symfony
  • GIT
  • Tachyons (CSS framework)
  • Vue (JavaScript framework)

Resultaat

Er is nu een plek, een platform, waar studenten de verkorte mbo-studies van Maas College kunnen bekijken, waar ze zich kunnen inschrijven voor een van de opleidingen én waar ze kunnen inloggen bij Moodle.

Mede dankzij het platform dat H1 heeft gebouwd, straalt Maas College online precies uit wat we voor ogen hadden.
- Saad Rziki, Maas College -

Wie werkten eraan mee?

Eric

Solution architect

Kenny

Frontend developer

Yakup

Frontend developer

Contact

Marconistraat 16
3029 AK Rotterdam

Bel ons gerust

+31 (010) 307 3678

Je kunt ons mailen op

contact@h1.nl