H1

Wij maken jou online marktleider

Nieuwenhuis Corporate Fashion

www.

Bij Nieuwenhuis Corporate Fashion kunnen organisaties bedrijfskleding bestellen. Zij kunnen kleding kiezen uit standaard collecties, maar er kan ook kleding gemaakt worden met specifieke logo’s, kleuren en/of stoffen.

Wat hebben we gedaan?

We hebben alle vier de ‘New Corporate Fashion Stores’ van Nieuwenhuis Corporate Fashion gebouwd: Wear Basics, Retail Basics, Work Basics en White Basics.

Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat hun klanten via een kleding bestelsysteem de kleding kunnen bestellen. Het bedrijf krijgt dan een unieke webshop met eigen look en feel voor het personeel, waar zij van te voren uitgezochte kleding kunnen bestellen. Werknemers kunnen met punten/credits betalen in de shop. Daarom hebben we een creditsysteem ingebouwd.

Proces

Nieuwenhuis Corporate Fashion is een van onze eerste klanten. Ze zijn met ons meegegroeid en hebben goed geluisterd naar de vraag van de klant. Daaruit zijn de bestelsystemen en webshops ontstaan en deze groeien nog steeds.

Tools

  • OSW platform/bestelsysteem
  • Jira
  • GIT

Resultaat

Mooie corporate kleding webshops en een makkelijk inzetbaar bestelsysteem; voor iedere klant van Nieuwenhuis in eigen huisstijl!

Altijd leuk om met de mensen van H1 samen te werken!
- Jan Nieuwenhuis, Nieuwenhuis Corporate Fashion -

Wie werkten eraan mee?

Jasper

E-commerce succes manager

Ricardo

E-commerce succes manager

Gino

Hosting en support

Dennis

Hosting