H1

Wij maken jou online marktleider

ScanMovers

www.

De missie van ScanMovers is om alle verhuizers op één overzichtelijk platform beschikbaar te stellen om gemakkelijk te kunnen vergelijken én te boeken. Ze willen de verhuismarkt daarmee inzichtelijk en transparant maken en ervoor zorgen dat verhuizen in een handomdraai geregeld is.

Wat hebben we gedaan?

ScanMovers is een echte startup en samen met hen hebben we in korte tijd een werkende MVP neergezet waarin ScanMovers haar business concept kon valideren. We hebben hiervoor gewerkt in Symfony.

Nadat het MVP stond, zijn we continu blijven ontwikkelen om de user experience te verbeteren, de backend te optimaliseren, de functionaliteit voor verhuizers te perfectioneren en middels growth hacking de conversie te verhogen.

Belangrijk was om niet alleen voor de verhuisbedrijven een fijne omgeving te creëren, maar ook voor de klant zichbaar te maken wat iedere verhuizer waard is. Dit is terug te zien in de reviews.

Proces

We hebben erg nauw samen gewerkt met ScanMovers. Ons scrumteam heeft samen met het ScanMovers team bij ons op kantoor aan het project gewerkt. Door deze korte lijntjes konden we in een aantal sprints relatief snel aantoonbaar resultaat behalen.

 

 

Tools

  • Symfony
  • Jira
  • Git
  • Vue (JavaScript framework)
  • Tachyons (CSS utility framework)

Resultaat

In iets meer dan een jaar tijd zijn er al 5000 verhuizingen uitgevoerd en hebben 250 verhuizers zich bij het platform aangesloten.

Er zijn in Nederland maar een paar agencies die écht ervaring hebben met het bouwen van een online marketplace. H1 was de enige die ons het warme gevoel gaf onderdeel van ons team te willen zijn.
- Boyan Nijpels en Maurits Koopman, ScanMovers -

Wie werkten eraan mee?

Ben

Backend developer

Harm

Operationeel directeur

Kenny

Designer / Frontend developer

Yakup

Designer / Frontend developer