H1

Wij maken jou online marktleider

Tomming

www.

Tomming is een webshop voor brillen en zonnebrillen met een fysieke winkel in Arnhem. Tomming verzorgt het ontwerp, de productie en de glazen van de brillen in hun collectie allemaal zelf.

Wat hebben we gedaan?

We hebben de gehele webshop van Tomming vanaf nul opgebouwd op het One Stop Webshop platform. Extra bijzonder in de webwinkel is de ‘probeer thuis’ functie, waarmee klanten tot 4 monturen gratis thuis kunnen proberen. Deze functie hebben we speciaal voor Tomming gemaakt. Daarnaast bevat de webshop ook een ‘mijn omgeving’ waarin bijvoorbeeld je brilrecept wordt opgeslagen.

De webshop wordt ook door medewerkers in de fysieke winkel gebruikt. Wanneer een klant een bril aanschaft in de winkel, gebruik de medewerker de webshop om een account voor de klant aan te maken en de bestelling te plaatsen. Daarbij krijgt de medewerker extra invoervelden te zien zoals in welke winkel de bril wordt besteld en welke medewerker de bestelling plaatst. Tomming.nl wordt dus niet alleen als webshop, maar ook als ordersysteem in de winkel gebruikt. Fysiek en online komen zo samen.

Tevens hebben we een koppeling met MailChimp gebouwd voor Tomming.

Proces

Tijdens dit project hebben we in totaal met drie partijen samengewerkt. Wij als webdeveloper, de klant Tomming en een marketingbureau voor het ontwikkelen van de look and feel van het merk.

Natuurlijk hebben we weer gewerkt met Jira als projectmanagement tool en hadden we regelmatige meetings met alle partijen.

Tools

  • Jira
  • MailChimp
  • One Stop Webshop platform
  • Bootstrap
  • Git
  • Google PageSpeed

Resultaat

De site levert klanten op die via Google zoeken naar een bril. Het gemak van de site nodigt mensen uit om te shoppen.

H1 heeft ons laten zien wat er nodig is om een echte professionele webshop neer te zetten! Een bedrijf dat mee durft te denken met hun klanten.
- Robert Olffers, Tomming -

Wie werkten eraan mee?

Ben

Backend developer

Yakup

Frontend developer

Sander

Backend developer

Johan

E-commerce succes manager