Frontend hero wanted

Jij bent een creatieve frontend developer die los wil gaan met de nieuwste technieken, verder dan alleen maar HTML5 en CSS3. Diverse JavaScript frameworks pas jij toe daar waar de situatie het vereist. Theming in whatever platform dan ook is een walk-in-the-park voor jou. Ben jij dit? Game on!

Ben je een recruiter, en heb je hele gave frontend heroes voor ons in je portefeuille? Kssssst! Wegwezen! We’ve got this covered!

Waarom zijn we eigenlijk op zoek naar een developer?

Niet omdat het kan, maar omdat het moet! We hebben creatieve klanten met ideeën die uitgewerkt mogen worden. Onze consultants bedenken gave ideeën voor klanten in hun portefeuille en tot slot ontstaan regelmatig twijfelachtige brainwaves waarbij we van mening zijn dat het leuk is om gewoon eens te kijken of het ergens toe leidt.

Wij zijn een team van ongeveer 25 man met de ambitie om te blijven groeien. Met de overtuiging dat er nu en straks vraag is naar developers, zullen wij die partner zijn waar je als opdrachtgever naartoe gaat als je iets tofs online wilt laten maken. Jij moet een meerwaarde leveren aan ons team!

Wij hebben drie belangrijke speerpunten waarin jij je thuis moet voelen:

1. Kwaliteit

Wij leveren geen rommel. Als iets niet goed genoeg is, is het dus nog niet af. Je begrijpt dat je niemand een plezier doet met afgeraffeld werk. Het moet niet alleen werken, het moet ook snel werken, het moet handig werken en je collega moet jouw code ook nog kunnen begrijpen.

2. Innovatie

We willen bezig zijn met nieuwe gave technieken en ideeën, zoals bijvoorbeeld Elasticsearch, Big Data en Internet Of Things. Daarbij verwachten we ook jouw input. Jouw ideeën zijn belangrijk. Weet je iets gaafs, dan gaan wij kijken of we hierin tijd investeren, zodat jij of een collega ermee aan de slag kan gaan. We gaan uit van jouw proactieve houding. Natuurlijk houd je hierbij commerciële doelstellingen in de gaten. Er moet ook brood op de plank komen.

3. Plezier

Tja, we willen ook weleens met (of om) je kunnen lachen. Of dat je op z’n minst onopvallend doet alsof je ons grappig vindt.

Een typische werkdag

Het is vrijdag en die dag werk je altijd aan een van je vaste projecten. Je start je laptop op en loopt alvast richting koffiezetapparaat. Even kort een praatje met wat collega’s en dan aan de bak.

Windows is opgestart en je opent je mail. Even scannen of er iets belangrijks tussen zat. Je opent JIRA, de team collaboratie software tool waarmee wij werken. Eerst controleer je even de uren en werkzaamheden die je gisteren had uitgevoerd, en zorgt dat alles in orde is. Dan open je het Kanban board waarin alle issues van het project staan gesorteerd op volgorde van prioriteit.

Je opent je terminal en zorgt dat je lokale Git repository up-to-date is met de laatste stable release branch. Oh ja, je was bezig met het tweaken van een stukje geavanceerd image zoom javascript voor een custom platform in het Symfony framework. Je klant wil ook YouTube video’s embedden in de zoomview. Het is alleen niet 100% duidelijk hoe de klant het precies wil en je hebt er zelf ook je ideeën (en vraagtekens) bij. Om geen tijd te verliezen bel je zelf de klant meteen even op om het door te spreken. Als alles eenmaal duidelijk is werk je de specificaties in het issue bij en gaat aan de slag.

Om 10:00 uur is er een standing meeting van max 15 minuten. Je vertelt je collega developers en projectmanagers wat je de dag ervoor hebt afgerond, wat je vandaag gaat afronden, en welke eventuele problemen je ondervindt. Je vraagt de lead developer of hij straks even met je mee kan denken over de beste aanpak voor de aanpassing, omdat je hier nog enige twijfel over hebt.

Na de standing meeting en overleg met de lead developer ga je aan de slag. Je opent je favoriete code editor en start via Docker je lokale server op. De rest van de dag… Knallen! Testen! Opleveren! 17:00 uur, biertje! (kraanwater mag ook).

Hoe nu verder?

  • Stuur je recente CV  t.a.v. Nissrine Kohen via onderstaande knop