Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events

Nieuwe partner: Sprinque helpt jouw B2B e-commerce groeien

Categorieën: 

We vinden het mooi om te kunnen mededelen dat we een nieuwe partner hebben voor B2B e-commerce: Sprinque! Zowel wij als Sprinque willen B2B webshops helpen groeien en daarom is deze samenwerking vanzelfsprekend. We gaan je natuurlijk vertellen wat Sprinque voor jou kan betekenen.

 Flexibel B2B-betalingsplatform

Sprinque zet zichzelf in de markt neer als: ‘Het meest flexibele B2B-betalingsplatform’. Als je op hun site even verder leest, dan klopt dat ook helemaal. Jouw zakelijke klanten kunnen voortaan op factuur via Sprinque betalen. Is dat iets nieuws? Dat misschien niet, maar jij loopt geen risico meer op wanbetalers. Het grote voordeel is dat jij gegarandeerd je geld krijgt van Sprinque. Is er een klant die niet betaalt? Dan gaan zij daar achteraan. Kortom, jij hebt geen omkijken meer naar of je bestellingen wel betaald worden.

Kenmerken van Sprinque:

Zelf komt Sprinque met de volgende kenmerken:

  • Realtime risicobeoordeling
  • Doorlopend krediet
  • Whitelabel-oplossing
  • Risicovrije, directe uitbetalingen
  • Flexibele architectuur
  • Europese dekking

‘Kopen op rekening wat nog nooit zo eenvoudig’ aldus Sprinque

Deze samenwerking past bij onze doelen

Bij H1 webdevelopment bouwen en optimaliseren we webshops, zowel voor B2C als B2B. Ons doel is om webshops te laten groeien. Dit doen we onder andere met behulp van de nieuwste technieken, een geweldig team en fantastische partners.

Ook Sprinque heeft als doel het laten groeien van B2B webshops. Hun betalingsplatform biedt wereldwijd de mogelijkheid om te betalen op factuur, zonder risico voor merchants. Naast het ontnemen van het risico wordt ook de financiële administratie voor jou als merchant een stuk makkelijker. 

Juan Espinose aan het woord

Juan Espinosa, CEO van Sprinque, zegt het volgende over de kersverse samenwerking: 

“We are delighted to partner with Sprinque to offer our clients an integrated B2B ecommerce and payments solution. With Sprinque’s advanced technology and crossborder solutions, we can offer our clients a reliable and flexible tool to help them improve their cash flow and reduce their administrative burden.”  

Wouter den Otter aan het woord

Wouter den Otter, partnerships director bij H1 Webdevelopment, verzegelde de samenwerking en doet de volgende uitspraak:

‘’Het is natuurlijk onwijs mooi om een samenwerking met Sprinque op te zetten voor onze B2B e-commerce klanten. Dankzij het betalingsplatform Sprinque kunnen we B2B klanten een extra tool bieden om hun e-commerce te laten groeien. Sprinque is een betrouwbare en flexibele tool, ook nog eens internationaal dat de financiële afdeling zeer gaat waarderen’’

Kunnen we jou helpen met je B2B webshop?

Heb je over deze samenwerking gelezen en wil je ook met Sprinque in zee gaan? Of heb je hulp nodig bij het optimaliseren van je webshop op het gebied van development of marketing? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen jou graag met de groei van je B2B!