Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events

DP Creative is nu onderdeel van H1 Webdevelopment

Categorieën: 

We hebben weer nieuwe collega’s!

Het Rotterdamse design- en webdevelopmentbureau DP Creative is per 1 november 2020 onderdeel van H1 Webdevelopment.

Oprichter Peter de Jong blijft betrokken en gaat de divisie DP Creative leiden. Peter was op zoek naar een sterke partner die zijn bedrijf kan helpen om door te groeien naar grotere klanten en een klantenportfolio buiten de regio Rotterdam.

Overname DP Creative door H1 Webdevelopment

Voor ons als H1 is de overname van DP Creative een logische volgende stap. We fuseerden eerder dit jaar met het e-commerce bureau Supportdesk. We willen het beste webdevelopment bureau van Nederland zijn. Door fusies en overnames krijgen we steeds meer specifieke kennis en vaardigheden in huis. We zijn dan ook nog verder op zoek naar andere fusie- en overname partners.

Wij zijn superblij met de uitbreiding van ons dienstenportfolio. Met DP Creative kunnen we ook ‘offline vormgeving’ en bijvoorbeeld huisstijlen aanbieden. Ook bieden we nu naast B2B en B2C e-commerce platformen ook gewone corporate sites aan.

We vinden we het leuk dat we de kennis die we hebben opgedaan in de e-commerce markt kunnen inzetten in voor ons nieuwe branches als Vastgoed en de Zorg. Er is in die markten nog veel te winnen op het gebied van bijvoorbeeld conversie optimalisatie en gebruiksvriendelijkheid.

Ben jij op zoek naar een mooie website, huisstijl of wil je bijvoorbeeld drukwerk laten ontwerpen? Dan staat Peter met zijn team voor je klaar!

Peter de Jong DP Creative