Webinar: 25 hele handige e-commerce marketing tips en tricks

Webinar: Genereer meer omzet met datagedreven inkoop (Optiply)

Categorie├źn: 

Een inkoopproces dat niet datagedreven is kan leiden tot stockouts en overtollige voorraad. Dit kan negatieve invloed hebben op je concurrentiepositie en cashflow. Daarnaast is niet datagedreven inkoop tijdrovend. En zoals we allemaal weten: tijd is geld. Kortom, zonder het gebruik van technologie en AI blijft je inkoopproces stil staan, terwijl de wereld om je heen evolueert. Maar hoe werkt datagedreven inkoop nou precies? Optiply gaat het je in detail vertellen tijdens het webinar!

Waardevolle technologie voor jouw webshop

Op 8 februari 2024 om 14:00 organiseren wij samen met Optiply een online webinar waarin Optiply je kennis laat maken met datagedreven inkoop en hoe jij dit het beste kunt implementeren in jouw webshop. Ze bespreken hoe je deze tools kunt gebruiken om je marketingstrategie, cashflow, en de relatie met jouw klanten kan verbeteren.

Meld je direct aan voor het live webinar.

Ontdek hoe jij met datagedreven meer omzet kan genereren

Of je nu werkt bij een start-up of een volwassen organisatie, dit webinar is bedoeld om jou te helpen begrijpen hoe je met datagedreven data meer omzet kan genereren. Optiply zal de voordelen van datagedreven inkopen in de context van een webshop belichten en praktische tips geven over hoe je kunt beginnen met het implementeren van deze technologie.

Meer weten? Bezoek de website van Optiply

Live Q&A

Het webinar vindt plaats op donderdag 8 februari 2024 om 14:00 in een live setting. Dat betekent dat je de mogelijkheid hebt om direct vragen te stellen! Een unieke kans die je niet krijgt bij andere webinars of als je hem later wilt terugkijken.