OroCommerce wint Frost & Sullivan ‘New Product Innovation Award’

Frost & Sullivan heeft haar ”New Product Innovation Award” uitgereikt aan Oro Inc. De winnaar wordt geselecteerd op basis van het gebruik van innovatieve technische oplossingen, om toegevoegde waarde en return on investment te bieden voor de klanten.

OroCommerce wint product innovation award

OroCommerce al eerder uitgeroepen tot beste B2B e-commerce oplossing

OroCommerce werd al eerder door Frost & Sullivan genoemd als beste B2B E-commerce oplossing.  Het open source e-commerce platform dat in januari 2017 werd geïntroduceerd wint razendsnel marktaandeel onder B2B bedrijven.  Het speelt in op gebieden waar een platform als Magento minder sterk in is. Niet gek, omdat OroCommerce een initiatief is van oud Magento oprichters.

Veel B2B e-commerce functionaliteiten standaard, toch flexibel

Omdat veel B2B e-commerce functionaliteiten in OroCommerce standaard zijn, kan het over het algemeen ten opzichte van andere platforms relatief snel en gemakkelijk geïmplementeerd worden. Jarenlange implementatie trajecten zijn dan ook niet nodig. Wel geeft het platform voldoende ruimte om aangepast te worden aan specifieke eisen en wensen van B2B ondernemingen.

Wij zijn een van de eerste partners in Nederland

H1 is al jaren actief op het gebied van B2B e-commerce. Toen onze mede-oprichter Harm Wolterink het nieuwe OroCommerce platform zag, werd het hem direct duidelijk: “Dit is zoveel beter gericht op de behoefte van groothandels en fabrikanten dat we wel partner moeten worden.” H1 hoort dan ook bij de eerste OroCommerce partners in Nederland en Europa.

De samenwerking was al eerder zichtbaar bij de organisatie van het Groothandel E-commerce Event , waarbij meer dan 230 deelnemers uit de groothandelsbranche zich verzamelden.

Op 9 maart laat H1 een selecte groep van ondernemingen discussiëren met de CEO en COO van OroCommerce tijdens een Round Table.

Download hier het juryrapport!

Interesse? Sparren met de Nederlandse Oro partner die reeds meer dan 10 jaar ervaring met B2B e-commerce heeft? Neem snel contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *