H1

Wij maken jou online marktleider

Plan een OroCommerce demo

Heb je interesse in OroCommerce, maar weet je niet goed wat je van het platform kunt verwachten?
Dan is het wellicht een goed idee om een demo in te plannen!

Waarom een OroCommerce demo?

Met een OroCommerce demo krijg je een goed beeld van de functionaliteiten van OroCommerce en de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Wanneer je bij ons een OroCommerce demo aanvraagt, kunnen we dat op verschillende manieren doen; telefonisch of digitaal (bijvoorbeeld via Skype), maar het leukste is natuurlijk om meteen persoonlijk kennis te maken onder het genot van een kopje koffie. Een demo is geheel vrijblijvend en je kunt ‘m hier inplannen.

orocommerce demo

Wat houdt een demo in?

We beginnen de afspraak met het kijken naar waar jouw behoeftes liggen. Wat zijn je bedrijfsprocessen? Wie zijn je klanten? Wat zijn je systemen? Vervolgens zullen we samen bepalen of OroCommerce iets voor jou is en zo ja welke editie dan geschikt zou kunnen zijn.

Hierna kijken we samen naar een demo van OroCommerce. We kunnen dan de voorkant bekijken en zien hoe de webshop er voor de klant uit komt te zien. Ook bekijken we de achterkant; hier lopen we stapsgewijs doorheen. Wat kun je ermee? Wat zijn de functionaliteiten? Welke gegevens kun je er kwijt? Op welke manier zou je de admin inrichten, zodat deze ideaal is voor jouw bedrijf en past binnen het gehele plaatje? Natuurlijk staan we ook stil bij de vraag hoe OroCommerce ervoor kan zorgen dat we jouw bedrijf samen online marktleider kunnen maken.

Interesse?

Laten we kennismaken!