Verwerkersovereenkomst en vernieuwde algemene voorwaarden

Privacy is belangrijk en met de invoering van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR in het Engels) wordt het nog belangrijker. Volgens deze nieuwe privacywetgeving ben je verplicht om een aantal zaken goed te regelen als je persoonsgegevens verwerkt. Heb je een webshop of een website met een contactformulier? Dan verwerk je persoonsgegevens en geldt dit dus ook voor jou.

Verwerkersovereenkomst

Een van de zaken die je zult moeten regelen is het sluiten van een verwerkersovereenkomst met leveranciers die voor jou persoonsgegevens verwerken. Ben je klant bij ons? Dan moet je zo’n overeenkomst ook met ons sluiten.

Om het makkelijk te maken hebben we onze jurist een verwerkersovereenkomst op laten stellen. Deze kun je eenvoudig online lezen en ondertekenen. Je krijgt dan automatisch een ondertekende PDF versie toegestuurd. Dat is dan alvast geregeld!

De verwerkersovereenkomst kun je hier downloaden en meteen digitaal ondertekenen. Als je naar de link gaat vul je eerst je e-mailadres in (hier wordt de ondertekende versie naar toegestuurd) en kun je daarna het document lezen.

Vernieuwde algemene voorwaarden

We hebben meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om onze algemene voorwaarden te updaten. Per 1 mei zijn onze algemene voorwaarden gewijzigd; je kunt de nieuwe algemene voorwaarden lezen via deze link.

Heb je nog vragen? Lees dan ook de artikelen die we eerder publiceerden over de AVG/GDPR: