OroCommerce Community Edition of Enterprise Edition?

Wellicht heb je interesse in OroCommerce voor je B2B webshop, maar weet je niet precies wat de verschillen zijn tussen de OroCommerce Community Edition en OroCommerce Enterprise Edition. Wij zetten de verschillen voor je op een rijtje!

orocommerce enterprise edition

OroCommerce Community Edition

Ga je net beginnen met je B2B webshop? Zijn je klanten- en vooral je artikelenbestand – en daarmee de hoeveelheid aan data in je shop – niet uitzonderlijk groot? Dan is de Community Edition van OroCommerce een prima optie voor jou. Het biedt alle essentiële functies en mogelijkheden die je dan nodig hebt. Meer weten? Klik hier voor een overzicht van de belangrijkste functies van de OroCommerce Community Edition.

OroCommerce Enterprise Edition

Ben je al langer online met je B2B webshop en wil je de mogelijkheid om ver door te groeien? Zijn er vaak meerdere gebruikers tegelijk in de backend aan het werk? Dan is de Enterprise Edition van OroCommerce wellicht de beste oplossing voor jou. Met de OroCommerce Enterprise Edition heb je zowel aan de voor- als aan de achterkant een voordeel qua snelheid van de webshop. De Enterprise Edition gebruikt een andere soort database (PostgreSQL) en samen met Elastic Search maakt dit het mogelijk om sneller te zoeken. Als je meerdere valuta wilt gebruiken in je webshop of meerdere webshops beheert, zul je de Enterprise Edition moeten overwegen. Met de Enterprise Edition heb je ook meteen toegang tot de Enterprise Edition van OroCRM.

De licentiekosten van de OroCommerce Enterprise Edition liggen tussen de $35.000 en $250.000 per jaar, afhankelijk van de omzet van je bedrijf.

Meer weten?

Wil je meer weten over OroCommerce of wil je sparren over welke editie het beste past bij jouw webshop? Neem dan gerust even contact met ons op. De belangrijkste verschillen nog een keer bekijken? In de onderstaande tabellen maken we de vergelijking.

Belangrijkste functies

orocommerce enterprise edition

Technologie

orocommerce enterprise edition

Support door OroCommerce

orocommerce enterprise edition

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *