Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events

Shopware 6 demo webshop aanvragen

Shopware 6 is hét open source e-commerce platform voor kleine en grote webshops. Het platform is zeer flexibel en gemakkelijk op te schalen. Ontdek het zelf en vraag een Shopware demo webshop aan!

Shopware 6

Het Duitse Shopware wordt ook wel gezien als hét betere alternatief voor Magento. Shopware 6 is een zeer flexibel e-commerce platform voor B2C en B2B organisaties. Het heeft hoge prestaties en is heel schaalbaar. Gemaakt voor e-commerce in de cloud of on-premise (lokaal geïnstalleerd).

Schaalbaarheid

Dankzij de vele plugins is jouw Shopware webshop gemakkelijk uit te breiden. In de Plugin Manager kan je plugins en thema’s installeren, updaten of verwijderen.

  • Centrale administratie voor je extensies.
  • Een grote community die blijft groeien.
  • Direct belangrijke updates ontvangen.

Verkoopkanalen

Of je nou verkoopt via een webshop, sociale media, online marktplaatsen en/of een POS systeem; bij Shopware zijn al je verkoopkanalen centraal geregeld.

Bij verschillende verkoopkanalen kunnen er verschillende assortimenten, valuta’s en talen zijn. Buiten de standaard kanalen kan er met behulp van de API op maat gemaakte connecties gemaakt worden.

Design

Shopware’s “Shopping Experiences” maakt het mogelijk om je klanten een verenigde shop ervaring te geven. Onafhankelijk van het kanaal, content of welk device gebruikt wordt.

  • Eenvoudig te gebruik door een intuïtief designprogramma.
  • Flexibel elk willekeurig aantal pagina’s maken. Zoals: landingspages, categoriepagina’s enzovoort.
  • Manage verschillende content voor individuele verkoopkanalen.

Marketing

De “Discounts & Promotions” module van Shopware is een krachtige tool om je verkopen een boost te geven. De populaire marketing tools kunnen gemakkelijk gemanaged worden in “administration”. Ook kunnen ze individueel geactiveerd worden voor verschillende verkoopkanalen.

Media management

Shopware heeft een centrale mediabibliotheek waar je je bestanden (van elke type) kunt opslaan, organiseren en kunt terugvinden. Ontworpen om je te helpen bij je dagelijkse workflow, deze module is duidelijk weergegeven en kan een groot aantal data aan.

  • Je data wordt automatisch gesorteerd bij de juiste categorie.
  • Blijf opgeruimd door ongelimiteerd keywords toe te voegen.
  • Geruime keuze om te sorteren, filteren en andere zoekopties.
  • De “administration” laat je altijd zien waar je media op dat moment gebruikt wordt