Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events

Vaste prijs Magento 1 migratie

In juni 2020 stopt de support op Magento 1.  Hou je voorlopig je Magento 1 shop veilig, kies je voor een migratie naar Magento 2 of stap je over op een ander alternatief? Wij bieden Magento 1 naar Shopware 6 migraties voor een vaste prijs en een gegarandeerde doorlooptijd. Past jouw project in de scope? Dan zetten we je Magento 1 shop voor maar €9950 en binnen 4 weken over op Shopware 6.

Waarom overstappen naar Shopware 6?

Magento heeft besloten vanaf juni geen support te bieden op haar Magento 1 platform. Overstappen naar Magento 2 is in feite overstappen naar een volledig nieuwe webshop. Inmiddels blijkt dat de ’total cost of ownership’ ofwel de bouw-, aanpas-, hosting en support kosten voor Magento 2 behoorlijk hoog zijn. Op basis van ons eigen onderzoek, maar ook het onderzoek van Magento specialist Supportdesk kwamen wij tot de conclusie dat Shopware 6 een heel goed alternatief is.

Je bent met de ‘API first’ opzet van Shopware 6 voorbereid voor de toekomst. Het beheren van je shop via de admin is gebruiksvriendelijker en je past veel makkelijker product en content pagina’s aan. Mede omdat het ontwikkelen in Shopware 6 sneller gaat dan in Magento 2 zijn de kosten ook lager. Plan snel een demo in om de voordelen van Shopware 6 te ervaren.

Magento 1 naar Shopware 6 overstappakket voor €9950

De migratie: Analyse, planning, uitvoering en test

Het liefst heb je natuurlijk dat al je producten, je klantinformatie en alle bestellingen worden overgezet. Ook is het van belang dat een overgang geen grote negatieve gevolgen voor je vindbaarheid in zoekmachines als Google heeft.

Daarom beginnen we met een ‘migration readiness scan’. Om een soepele migratie te kunnen garanderen stellen we onder andere vast of de database van je Magento 1 shop nog volgens de standaarden is ingericht. We checken de vindbaarheid en maken indien nodig samen met jou een redirect plan voor eventueel veranderende url’s.

Als je shop ‘nog niet helemaal klaar voor migratie is’, dan kunnen de Magento Migratie Specialisten van Supportdesk je helpen om de shop op orde te brengen. Zij kunnen ook je Magento 1 shop veilig houden.

Op basis van een goede planning, duidelijke communicatie en strikte testen zorgen wij voor een degelijk en betrouwbaar migratieproces.

Shopware 6 shop

Binnen ons standaard overstap pakket bieden we de volgende zaken:

  • Design: We passen jouw huisstijl toe op de best presterende responsive template.
  • Payment Service Provider: We integreren Mollie of Multisafepay
  • Email marketing: We koppelen je shop met Mailchimp of Spotler
  • Verzending: We installeren de Sendcloud extensie zodat je goedkoop en handig kunt verzenden via heel veel verschillende vervoerders
  • Migratie: We zetten producten, order- en klantgegevens over

Maatwerk of integraties met alles en iedereen

Wil je naast de bovenbeschreven scope meer? Dat kan ook!

Neem contact op voor een aanvullende offerte voor koppelingen met vervoerders, warehouse management (WMS), accounting, ERP, POS (Point of Sale) en PIM (product information management) systemen of andere specifieke wensen!