Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events
Home Partners RUMvision

Wij zijn RUMvision partner

RUMvision is een tool die je kunt gebruiken om real-time de user experience (UX) van je webshopgebruikers te checken. Je kunt zien hoe jouw webshop scoort op de Google Core Web Vitals en hoe snel jouw pagina’s zijn.

Dankzij deze inzichten zie je waar je je webshop nog kunt verbeteren en welke pagina’s het beste scoren. Je kunt zelfs jouw webshop vergelijken met die van concurrenten. Kortom, met RUMVision krijg je unieke data op basis van jouw shopbezoekers en kun je gericht zien hoe jouw shop verbeterd kan worden.

Over RUMvision

De “RUM” in RUMvision staat voor Real User Monitoring. RUMvision helpt je bij het monitoren van real-time users. De tool laat zien hoe goed de gebruikers scoren als het gaat om UX, de Core Web Vitals en de snelheid van je webshop.

RUMvision is ontstaan met één doel: jouw bedrijf alle data geven die nodig is om jouw webshop sneller te maken. Het team bestaat uit marketeers, technical SEO specialisten, product owners, pagespeed consultants en developers. Het bedrijf gelooft in een klein team dat je persoonlijk kent. Ze helpen je graag jouw webshop sneller te maken.

Waarom RUMvision?

  • Observeer en analyseer. Monitor je Core Web Vitals per gebruiker, in real-time.
  • Verbeter je UX. Spot snel verbeterpunten en bottlenecks.
  • Metrics tijdlijn. Bekijk je progressie over de tijd. Handig als je de effecten van aanpassingen wilt zien.
  • Metrics tabel. Snel en gemakkelijk trends zien in de snelheid van je pagina’s.
  • Onderscheid tussen first-time users en alle gebruikers.
  • RUMvision gaat direct mee met updates van Google.

Impressie dashboard

Impressie data

Hoe verloopt de integratie?

Wij koppelen RUMvision met jouw webshop middels een script in de <head> of via Google Tag Manager. Daarna wordt er in Rumvision zelf een en ander ingesteld, zodat het dashboard afgestemd is op jouw shop. Na de integratie kun je RUMvision krijg je direct al inzichten in de prestaties van je webshop.

Wat kunnen wij als RUMvision partner voor je doen?

Wanneer je RUMvision hebt geïntegreerd krijg je van ons maandelijks een rapportage van de prestaties van jouw webshop. Welke pagina’s scoren goed? Waar liggen de verbeterpunten? En hoe staat het met de core web vitals volgens Google. Naast het rapport krijg je advies over hoe je je webshop sneller kunt maken. Ben je technisch handig of heb je een developer in huis? Dan kun je dit zelf oppakken. Maar uiteraard kunnen wij ook met deze verbeteringen aan de slag met jouw webshop. Zo zorgen we voor een snellere webshop die fijn is om te gebruiken voor jouw gebruikers. En dat vindt Google natuurlijk ook weer erg leuk!