Kom op dinsdag 10 september naar Hello Shopware NL in Rotterdam!
Home Partners Pimcore

Wij zijn Pimcore partner

Op zoek naar een goed PIM, DAM, MDM of CDP systeem?
Als officieel Pimcore partner implementeren we dat graag voor je.

Naast implementatiediensten zijn wij ook in staat Pimcore volledig aan te passen aan jouw behoeften.

Denk aan nieuwe functionaliteiten of koppelingen met webshops, datapools, erp systemen, leveranciers of andere databronnen.

Lees hieronder wat Pimcore is, wat de voordelen zijn en hoe we je kunnen helpen.

Over Pimcore

Pimcore is een open source platform waarin al je digitale data en customer experiences beheert kunnen worden.

“Own the Digital World”

Met het PIM-systeem van Pimcore kun je al jouw productdata centraal opslaan. Data zoals beschrijvingen, prijzen, afbeeldingen en voorraadniveau kunnen onder andere worden opgeslagen. Doordat deze gegevens op één centrale plek worden opgeslagen kun je de gegevens gemakkelijk terugvinden en gebruiken. Dat is even anders dan al die mapjes in Google Drive, USB-sticks, harde schijven en ontvangen e-mails.

Wanneer je Pimcore integreert met Shopware heb je zelfs nog meer voordelen. Doordat Pimcore dan gekoppeld is met alle systemen die gekoppeld zijn met Shopware, werkt je ERP-systeem bijvoorbeeld naadloos samen met je Pimcore PIM-systeem. Hierdoor wordt informatie meteen verwerkt. Het actuele voorraadniveau gaat van het ERP-systeem naar het PIM-systeem.

Wat zijn de voordelen van Pimcore?

  • Alle data is centraal opgeslagen. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar dat ene bestand.
  • Je bespaart veel tijd. Onder andere doordat je niet meer hoeft te zoeken.
  • Snelle time-to-market. De productdata hoef je maar één keer in te vullen en kan vervolgens overal gebruikt worden.
  • Efficiënter samenwerken. Iedereen werkt met hetzelfde systeem, hierdoor heb je bijvoorbeeld geen last meer van verschillende versies.
  • De productdata voor meerdere devices gebruiken. De data is geschikt voor een laptop, tablet, mobiel en er kan zelfs een catalogus van gemaakt worden.
  • Hogere engagement. Met Pimcore heb je de kans de online experience voor je klanten te verrijken.
  • Efficiëntere omnichannelling strategie. Productdata hoeft maar één keer ingevoerd te worden en kan voor elke channel gebruikt worden.
  • Consistentere communicatie van productdata. Voor klanten is het bijvoorbeeld fijn als verschillende producten in de webshop met dezelfde opmaak getoond worden.

Ontmoet onze
coding heroes

Benieuwd wie jouw website maakt en verbeterd? Ons team bestaat uit coding heroes, project managers, designers en marketeers.

hero

Wat kunnen wij als Pimcore partner voor je doen?

Als Pimcore partner kunnen we systemen van Pimcore (bijvoorbeeld het PIM-systeem) koppelen met Shopware en andere bedrijfsinformatiesystemen. Dankzij zo’n koppeling werken alle systemen met elkaar samen en zijn alle systemen gekoppeld met de webshop. Het voordeel hiervan is dat alle informatie direct uitgewisseld wordt, zodat alle systemen continu op de hoogte zijn van alle beschikbare informatie binnen jouw organisatie.