Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events
Home Partners Shopware

Wij zijn Shopware partner

Ben je op zoek naar een geschikt e-commerce platform voor je webshop? Wij kunnen als officieel Shopware partner jouw webshop volledig op maat bouwen met het Shopware platform. Eenvoudig in gebruik voor jou als webwinkelier,
met alle gewenste mogelijkheden en een top experience voor je klanten.

Over Shopware

Wij werken als Shopware Partner voor zowel starters, MKB organisaties als multinationals. En dat zegt iets over de kwaliteit van Shopware.

Van kleine webshop tot grootschalig high performance enterprise-project: Shopware is geschikt voor e-commerce oplossingen onafhankelijk van de omvang en complexiteit van het E-commerce project.

Het Duitse Shopware bestaat reeds 19 jaar, heeft meer dan 100.000 klanten,  en wordt door velen als hét betere Magento alternatief gezien.

Wat zijn de voordelen van Shopware?

  • Shopware is een open source platform. Dat wil zeggen dat je geen licentiekosten hoeft te betalen wanneer je dit platform wilt inzetten voor je webshop, tenzij je voor een licentie kiest.
  • Makkelijk internationaliseren door land specifieke Sales Channels, instelbare verzendzones en belastingregels, multi-currency en flexibele vertaal workflows.
  • Verkoop via de kanalen die jouw klanten willen, of dat nu via je shop, een app, een voice assistant, social media of een pop-up shop is.
  • Maak makkelijk zelf shopping ervaringen, boost je merk en verbeter de customer journey. Drag & drop en je hebt een nieuwe landingpage ontworpen.
  • API first – super flexibel en makkelijker te koppelen dan vergelijkbare e-commerce platformen. Headless? Daar is het voor gemaakt!
  • Lage totale Cost-of-Ownership ten opzichte van vergelijkbare platformen.
  • Heb je grote toekomstplannen voor je webshop? Shopware is een schaalbaar platform en geeft je webshop dus de mogelijkheid om uit te breiden.
  • Voor B2B webshops heeft Shopware ook veel specifieke functionaliteiten. Denk aan prijzen beperken tot specifieke groepen en prijzen beheren per klant, nieuwe velden in het klantprofiel voor zakelijke informatie en offertes.

Ontmoet onze
coding heroes

Benieuwd wie jouw website maakt en verbeterd? Ons team bestaat uit coding heroes, project managers, designers en marketeers.

hero

Wat kunnen wij als Shopware partner voor je doen?

Wij kunnen jouw webshop bouwen met behulp van Shopware. Van een basis webshop tot een compleet op maat gemaakte webshop. Een template of een uniek design. Gewoon vanuit de CMS of headless.

Integraties met ERP, WMS, PIMPOS of boekhoudsystemen? Geen enkel probleem! Modules uit de marktplaats of koppelingen op maat.

Samen met jou kunnen we kijken naar wat in jouw situatie met jouw ambities de beste keuze is.

Heb je al een Shopware webshop? Dan kunnen we je uiteraard ook helpen groeien met je huidige webshop. Wij willen jou graag online marktleider maken.

Wil je een Shopware 6 demostore? Bekijk hier onze demostore pagina en vraag er één aan!