Webinar: 25 hele handige e-commerce marketing tips en tricks

Agenda

We organiseren unieke evenementen en jij kunt daarbij zijn. Bekijk snel onze agenda en meld je aan!

Digitalize Flanders

Woensdag 4 & donderdag 5 oktober 2023 

Een beurs volledig gericht op e-commerce en marketing. Daar wil je natuurlijk bij zijn. Ook H1 Webdevelopment is van de partij in België. Kom langs voor een praatje, informatie of persoonlijk advies van onze collega’s: Michel, Wouter, Johan en Cynthia. Zien we je dan?

hero

Webinar (2): 25 hele handige e-commerce marketing tips & tricks.

Donderdag 5 oktober 2023 – 14:00 uur

Marketing is een breed begrip en er valt genoeg te doen aan jouw webshop. Maar wat moet je nou echt nu en morgen gaan doen? Wat zijn de belangrijkste zaken om op te pakken. In dit webinar krijg je concrete marketingtips waar je echt wat mee kunt. Binnenkort meer informatie.

hero

Webinar (4): Hoe flexibel betalen jouw B2B omzet kan verhogen.

Donderdag 7 december 2023 – 14:00 uur

Je B2B klanten de optie bieden om achteraf te betalen, brengt onzekerheid met zich mee. Toch? Maar aan de andere kant biedt het ook een extra mogelijkheid voor je klanten en kan het je conversie stimuleren. Sprinque legt jou uit hoe flexibel betalen zonder risico te implementeren is. Binnenkort meer informatie.

hero

Webinar (5): Genereer meer omzet met datagedreven inkoop.

Donderdag 8 februari 2024 – 14:00 uur

Een inkoopproces dat niet datagedreven is kan leiden tot stockouts en overtollige voorraad. Daadoor kan niet datagedreven inkoop tijdrovend zijn. En zoals we allemaal weten: tijd is geld. Kortom, zonder het gebruik van technologie en AI blijft je inkoopproces stil staan, terwijl de wereld om je heen evolueert. Maar hoe werkt datagedreven inkoop nou precies? Optiply gaat het je in detail vertellen tijdens het webinar!

hero

Groothandel E-Commerce Event

Donderdag 13 juni 2024

Na eerdere succesvolle edities keert het Groothandel E-Commerce Event weer terug. Zet alvast in je agenda dat je op donderdag 13 juni 2024 naar Rotterdam komt voor een fantastisch programma.

hero

Onze webinars terugkijken

Blog webinar

Bloggen is ontzettend belangrijk voor de vindbaarheid van jouw website of webshop. Wil je weten hoe je met bloggen jouw shop hoger krijgt in Google? Hoe je een blog tekst SEO-technisch in orde maakt? Heb je dit webinar gemist, maar wil je hem terugkijken? Dat kan!

hero

Klaviyo webinar

Wil je weten hoe jij je omzet verhoogt met Klaviyo als marketing automation tool? Klaviyo en H1 slaan de handen in één om jou te overtuigen van de kracht van Klaviyo. Heb je dit webinar gemist en wil je hem terugkijken? Dat kan! Of boek direct een demo.

hero

Webinar (1): Hoe je zelf aan de slag kunt met AI.

Artificial Intelligence (AI) klinkt vaak nog als toekomstmuziek. Echter, kan je het nu al toepassen in je webshop. Verschillende AI-tools zijn ontzettend krachtig en kunnen jouw webshop omzet verhogen. Blijf je concurrentie voor en implementeer AI-tools.

hero