Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events

Agenda

We organiseren unieke evenementen en jij kunt daarbij zijn. Bekijk snel onze agenda en meld je aan!

Hello Shopware NL 2024

Dinsdag 10 september 2024

Wil jij naar hét Shopware event van de Benelux? Kom dan naar het Hello Shopware event op dinsdag 10 september 2024. Hier komen de merchants, agency’s en partners van Shopware Nederland samen om hun kennis te delen en hun netwerk uit te breiden. Hopelijk zien we jou daar!

hero

Groothandel E-Commerce Event

Donderdag 17 oktober 2024

Na eerdere succesvolle edities keert het Groothandel E-Commerce Event terug met een najaarseditie. Zet alvast in je agenda dat je op donderdag 17 oktober 2024 naar Rotterdam komt voor een fantastisch programma.

hero

Webinar: Shopify SEO; hoe ga je er praktisch mee om?

Datum N.N.B.

Wil je de online vindbaarheid van jouw webshop verbeteren en het verkeer verhogen? Dan nodigen we je graag uit voor een exclusief webinar. In dit webinar behandelen we onmisbare inzichten en strategieën met het doel jouw Shopify-webshop te optimaliseren. Ontdek hoe je de essentiële pijlers van SEO – techniek, content en autoriteit – plus de Core Web Vitals kunt toepassen. Mis deze kans niet; schrijf je nu in en geef jouw online aanwezigheid een boost!

hero

Onze webinars terugkijken

[Webinar] 10 conversietips van Tweakwise

Gratis tips om de conversie van jouw webshop te verhogen, wie wilt dat nou niet? Tweakwise heeft 10 tips verteld in het webinar over hoe jij jouw conversie kunt verhogen. Webinar gemist? Lees het artikel met de tips of kijk het webinar (45min) terug.

hero

[Webinar] Bloggen is ontzettend belangrijk

Bloggen is ontzettend belangrijk voor de vindbaarheid van jouw website of webshop. Wil je weten hoe je met bloggen jouw shop hoger krijgt in Google? Hoe je een blog tekst SEO-technisch in orde maakt? Heb je dit webinar gemist, maar wil je hem terugkijken? Dat kan!

hero

[Webinar] Hoe werkt Klaviyo?

Wil je weten hoe jij je omzet verhoogt met Klaviyo als marketing automation tool? Klaviyo en H1 slaan de handen in één om jou te overtuigen van de kracht van Klaviyo. Heb je dit webinar gemist en wil je hem terugkijken? Dat kan! Of boek direct een demo.

hero

[Webinar] Hoe je zelf aan de slag kunt met AI.

Artificial Intelligence (AI) klinkt vaak nog als toekomstmuziek. Echter, kan je het nu al toepassen in je webshop. Verschillende AI-tools zijn ontzettend krachtig en kunnen jouw webshop omzet verhogen. Blijf je concurrentie voor en implementeer AI-tools.

hero

Webinar: 25 hele handige e-commerce marketing tips & tricks.

Marketing is een breed begrip en er valt genoeg te doen aan jouw webshop. Maar wat moet je nou echt nu en morgen gaan doen? Wat zijn de belangrijkste zaken om op te pakken. In dit webinar krijg je concrete marketingtips waar je echt wat mee kunt. Binnenkort meer informatie.

hero