Kom op dinsdag 10 september naar Hello Shopware NL in Rotterdam!

Diensten

Het e-commerce vak hebben we geleerd door zelf succesvolle e-commerce en marktplaats nichespelers op te zetten. We zetten die kennis nu in voor onze klanten. Wellicht dat je ons al kent als One Stop Webshop, een label van H1. We werken voor enorme corporates, voor leuke MKB-bedrijven en razend innovatieve startups. Zolang we maar het idee hebben dat we kunnen bijdragen aan het succes van onze klant. We willen je graag online marktleider maken in jouw segment en dat kan alleen maar als we een hele goede samenwerking hebben en werken met een heel gedreven team.

Webshop

Voor het succesvol online verkopen van producten heb je natuurlijk een webshop nodig. Maar wat is een goede webshop? Daar hebben wij wel een antwoord op. Een webshop die geoptimaliseerd is op het vlak van SEO, UX, snelheid en andere performances. Je wilt de potentiële koper natuurlijk een goede ervaring bieden. Het bouwen van een nieuwe webshop doen wij in Shopware, een CMS dat geoptimaliseerd is voor e-commerce. Een Shopware webshop laat je bouwen door de beste en dat zijn wij. 

Online marketing

Online marketing is een breed begrip, maar vooral iets dat continu verandert. Want wat wij vandaag doen, kan volgend jaar verdwenen zijn. Maar iedere webshop en website eigenaar weet dat online marketing niet kan ontbreken. Op zoek naar het complete plaatje of alleen web marketing diensten? Dat kan allebei. Jouw uitdaging wordt onze uitdaging.

PIM

Wij implementeren, optimaliseren, koppelen en onderhouden PIM, DAM en MDM systemen. Zo kunnen onze klanten makkelijk en efficiënt data uit allerlei bronnen verzamelen. Ze besparen enorm veel tijd bij het organiseren en standaardiseren van product data. Zonder tijdsverlies publiceren ze exact de juiste informatie, handleidingen, afbeeldingen en video’s op de juiste webshop of marktplaats.

Branding

Een merk neerzetten in de markt, dat is branding. Dat kan zowel een merk zijn als bedrijfsnaam. En daar komt meer bij kijken dan alleen een logo en website. Branding gaat over het creëren van een huisstijl, missie en kernwaarden. Een goed uitgevoerde strategie zorgt voor herkenbaarheid en gerichte communicatie.

B2B E-Commerce

De ontwikkelingen in B2B e-commerce gaan razendsnel. Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de zakelijke inkopers verwacht dat ze de komende jaren minimaal de helft van hun inkopen online bestellen. Voor fabrikanten, merken, groothandels, distributeurs en importeurs is een B2B e-commerce platform of B2B webshop tegenwoordig de standaard.

B2C E-Commerce

Dat consumenten steeds meer online bestellen dat hoeven we je niet meer uit te leggen. Maar hoe maak je jouw webshop succesvol? Of je nu een merk vertegenwoordigt of retailer bent, je hebt ongetwijfeld concurrentie van heel veel andere webshops en een paar enorme internetgiganten. Wij helpen je graag om online marktleider te worden in jouw merksegment.