Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events

B2C E-Commerce

Dat consumenten steeds meer online bestellen dat hoeven we je niet meer uit te leggen. Maar hoe maak je jouw webshop succesvol? Of je nu een merk vertegenwoordigt of retailer bent, je hebt ongetwijfeld concurrentie van heel veel andere webshops en een paar enorme internetgiganten. Wij helpen je graag om online marktleider te worden in jouw merksegment.

Hoe maak je B2C e-commerce succesvol?

De basis van het succes is natuurlijk een geweldig goede webshop. Een webshop die zo schaalbaar gebouwd is dat ‘ie niet plat ligt bij te veel succes. Een webshop die je klant inspireert en enthousiasmeert. Een webshop die ervoor zorgt dat je klant héél graag bij je bestelt. Een responsive webshop die zowel op een smartphone als op een groter scherm supergoed converteert.

Ons team van fanatieke conversie gerichte designers en innovatieve maar degelijke backend developers, heeft al honderden webshops gerealiseerd. We gebruiken die kennis graag om ook jouw webshop succesvol te maken. We houden er rekening mee bij de eerste oplevering, maar we helpen je ook graag bij de verdere groei van je shop.

E-commerce gaat nu en in de nabije toekomst verder. In sommige gevallen is een app handig en ook de eerste bestelapplicaties via chatbots zijn al online. We stellen graag met je vast wat er voor jou nu al haalbaar en rendabel is.

Ontmoet onze
coding heroes

Benieuwd wie jouw website maakt en verbeterd? Ons team bestaat uit coding heroes, project managers, designers en marketeers.

hero

Wat kunnen wij voor je doen?

Multichannel, omnichannel, fysieke winkels en andere verkooppunten

Heb je meer dan één webshop? Verkoop je ook via andere online platformen? Heb je fysieke winkels? Om je klant via al die kanalen een supergoede ervaring te geven, zorgen we met jou voor de optimale integratie. Een realtime voorraad integratie met je POS- of winkelkassa systeem bijvoorbeeld, zodat je geen artikelen verkoopt die je eigenlijk niet op voorraad hebt. Een handig retourproces, zodat het niet uitmaakt of men de artikelen terugstuurt of terugbrengt in je winkel. Of een mooie actie die je online shoppers naar je winkels lokt, waar jouw team ze natuurlijk in de watten legt.

Integraties met leveranciers

We realiseerden al veel koppelingen tussen retailers en hun leveranciers die ervoor zorgen dat een online B2C order direct wordt omgezet in een B2B inkooporder. Soms kan je leverancier zelfs dropshipment verzorgen, zodat hij namens jou de bestelling direct naar je klant stuurt. Dat scheelt je enorm veel tijd!

Integraties met alles en iedereen

We integreren met allerlei handige marketingtools, zoals koppelingen met MailChimp voor e-mail automation of Channable zodat je in één keer op tientallen platformen tegelijkertijd kunt adverteren.

Natuurlijk koppelen we ook met alle vervoerders en/of warehouse managementsystemen, zodat je veel tijd bespaart in je afhandeling. We koppelen accounting systemen, ERP systemen, POS (Point of Sale) systemen en PIM (product information management) systemen, zodat je shop direct aansluit bij de rest van je bedrijfsprocessen. We zijn onafhankelijk zodat we kunnen kiezen wat voor jou de beste oplossing is.