H1

Wij maken jou online marktleider

B2C e-commerce

Dat consumenten steeds meer online bestellen dat hoeven we je niet meer uit te leggen. Maar hoe maak je jouw webshop succesvol? Of je nu een merk vertegenwoordigt of retailer bent, je hebt ongetwijfeld concurrentie van heel veel andere webshops en een paar enorme internetgiganten. Wij helpen je graag om online marktleider te worden in jouw merksegment.

Hoe maak je B2C e-commerce succesvol?

De basis van het succes is natuurlijk een geweldig goede webshop. Een webshop die zo schaalbaar gebouwd is dat ‘ie niet plat ligt bij te veel succes. Een webshop die je klant inspireert en enthousiasmeert. Een webshop die ervoor zorgt dat je klant héél graag bij je bestelt. Een responsive webshop die zowel op een smartphone als op een groter scherm supergoed converteert.

Ons team van fanatieke conversie gerichte designers en innovatieve maar degelijke backend developers, heeft al honderden webshops gerealiseerd. We gebruiken die kennis graag om ook jouw webshop succesvol te maken. We houden er rekening mee bij de eerste oplevering, maar we helpen je ook graag bij de verdere groei van je shop.

E-commerce gaat nu en in de nabije toekomst verder. In sommige gevallen is een app handig en ook de eerste bestelapplicaties via chatbots zijn al online. We stellen graag met je vast wat er voor jou nu al haalbaar en rendabel is.

Wat kunnen wij voor je doen?

Multichannel, omnichannel, fysieke winkels en andere verkooppunten

Heb je meer dan één webshop? Verkoop je ook via andere online platformen? Heb je fysieke winkels? Om je klant via al die kanalen een supergoede ervaring te geven, zorgen we met jou voor de optimale integratie. Een realtime voorraad integratie met je POS- of winkelkassa systeem bijvoorbeeld, zodat je geen artikelen verkoopt die je eigenlijk niet op voorraad hebt. Een handig retourproces, zodat het niet uitmaakt of men de artikelen terugstuurt of terugbrengt in je winkel. Of een mooie actie die je online shoppers naar je winkels lokt, waar jouw team ze natuurlijk in de watten legt.

Integraties met leveranciers

We realiseerden al veel koppelingen tussen retailers en hun leveranciers die ervoor zorgen dat een online B2C order direct wordt omgezet in een B2B inkooporder. Soms kan je leverancier zelfs dropshipment verzorgen, zodat hij namens jou de bestelling direct naar je klant stuurt. Dat scheelt je enorm veel tijd!

Integraties met alles en iedereen

We integreren met allerlei handige marketingtools, zoals koppelingen met MailChimp voor e-mail automation of Channable zodat je in één keer op tientallen platformen tegelijkertijd kunt adverteren.

Natuurlijk koppelen we ook met alle vervoerders en/of warehouse managementsystemen, zodat je veel tijd bespaart in je afhandeling. We koppelen accounting systemen, ERP systemen, POS (Point of Sale) systemen en PIM (product information management) systemen, zodat je shop direct aansluit bij de rest van je bedrijfsprocessen. We zijn onafhankelijk zodat we kunnen kiezen wat voor jou de beste oplossing is.

Meer weten?

We praten graag met je verder!

Cases

B2C e-commerce cases

Hellopets

Hellopets is dierenvoerbedrijf met verschillende merken. Het bedrijf wilde verschillende losse webshops samen laten komen in één backend. Wij de webshops van WooCommerce en Lightspeed gemigreerd naar Shopware. Daarbij hebben we koppelingen gemaakt met verschillende systemen zoals onder andere Exact Online en Channable. 
Case bekijken

Duijvestein

Als het om wintersport gaat, is Duijvestein dé specialist. Duijvestein heeft het meest omvangrijke wintersportassortiment van Nederland. Ook is Duijvestein op een aantal plekken in Nederland te vinden. Er zijn winkels in Den Haag, Zoetermeer (SnowWorld) en Landgraaf (SnowWorld). Producten van Duijvestein zijn ook te vinden in de Mount by Duijvestein winkels. Deze winkels zijn gevestigd in Amsterdam, Rucphen en Terneuzen.
Case bekijken

Fresh 'n Rebel

Wij hielpen Fresh 'n Rebel, een van de hipste merken voor mobiele accessoires,  met een webshop die zowel qua beleving als qua schaalbaarheid bij de organisatie past.
Case bekijken

Bagoes

Bagoes verkoopt grote maten damesmode.
Case bekijken