Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events
Home Partners Multisafepay

Wij zijn Multisafepay partner

Vanaf het begin van de Nederlandse e-commerce revolutie in 1999 verzorgde MultiSafepay, als een van de voornaamste pioniers, de betalingen voor de eerste online bedrijven. Een groep bevlogen IT-ers vormde de basis van waaruit onze MultiSafepay technologie is ontstaan. Eenvoud, transparantie en service zijn tot op de dag van vandaag de kernwaarden waarop MultiSafepay is gebouwd.

Met hun technologische innovaties en betaaloplossingen brengen zij smart payment services naar de e-commerce branche. Voortdurend streven zij naar het bieden van innovatieve en toonaangevende oplossingen van hoge kwaliteit. “Quality is not an act, it is a habit.”  Bij MultiSafepay zien ze enkel uitdagingen en gaan ze uit van mogelijkheden om hunzelf continu te verbeteren.

Als Multisafepay partner kunnen wij de betaalmethoden integreren aan hun shop.

Over Multisafepay

Accepteer, beheer en verhoog je online sales met de oplossingen van MultiSafepay. Met keuze uit vele betaalmethoden die het best aansluiten bij jouw doelgroep.

MultiSafepay biedt een breed scala aan betaaloplossingen. Het maakt daarnaast niet uit of je lokaal of wereldwijd jouw producten verkoopt, zij helpen je om een gepersonaliseerd betaalpakket samen te stellen; op maat gemaakt voor jouw bedrijf, doelgroep en volledig afgestemt naar jouw behoeftes.

Bekijk één van de producten: E-invoicing van Multisafepay hieronder:

Oplossingen van Multisafepay

  • Second chance; Stuur automatisch een e-mail met een betaallink na een afgebroken betaling en mis geen enkele order met Second Chance.
  • Eenvoudig uitbreiden; Voeg op elk moment nieuwe websites en meerdere betaalmethoden toe.
  • Mobile responsive; Een soepele en frictieloze betaalervaring op elk apparaat met responsive betaalpagina’s.
  • Wereldwijd ondernemen; Grenzeloos zakendoen met meertalige betaalpagina’s en acceptatie in lokale valuta’s met Multi-Currency.
  • Boekhoudingkoppeling; Bespaar kostbare tijd en importeer direct ordergegevens (MT940) in uw boekhoudsysteem.
  • Professionele beveiliging; Optimaal beveiligd met data encryptie, PCI DSS, 3-D Secure en geavanceerde fraude protectie.
  • Recurring payments; Eenvoudig abonnementsgelden, lidmaatschappen en donaties collecteren met onze oplossingen voor periodieke betalingen.
  • Split payments; Gemakkelijk betalingen splitsen tussen verschillende accounts. Perfect voor shop-in-shop en affiliates.
  • MOTO; Gemakkelijk betalingen splitsen tussen verschillende accounts. Perfect voor shop-in-shop en affiliates.

Verhoog jouw conversie met Multisafepay

Met hun handige e-commerce tools beschikt je over functionaliteiten waarmee je gemakkelijk de conversie in jouw webshop verhoogt. Als online ondernemer profiteert je van een breed aanbod aan betaalmethoden, producten en diverse functionaliteiten. Zo kunt je zelf payment templates (of betaalpagina’s) inrichten naar de huisstijl van jouw webshop en op elk gewenst moment betaalmethoden in- en uitschakelen, of aanvragen. Jouw klanten rekenen af in een beveiligde betaalomgeving. Zo geven de e-commerce oplossingen van MultiSafepay jouw webshop de ruimte om te groeien.

Lees hier meer over Multisafepay.

Ontmoet onze
coding heroes

Benieuwd wie jouw website maakt en verbeterd? Ons team bestaat uit coding heroes, project managers, designers en marketeers.

hero

Wat kunnen wij als Multisafepay partner voor je doen?

Wij kunnen jouw Shopware of Magento shop koppelen met Multisafepay. Dit houdt in dat je één of meerdere producten van Multisafepay gekoppeld hebt met je webshop.

Ook kun je alvast een account aanmaken bij MultiSafepay.