Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events

Over ons

Het bedrijf

Wij zijn apetrots. Al meer dan 15 jaar helpen wij superambitieuze klanten om héél véél online succes te behalen. Waarom doen we dat? Omdat we daar blij van worden. Sterker nog: we worden vooral blij als jouw klant blij is, want dat maakt jou ook blij!

Het e-commerce vak hebben we geleerd door zelf succesvolle e-commerce en marktplaats nichespelers op te zetten. We zetten die kennis nu in voor onze klanten. Wellicht dat je ons al kent als One Stop Webshop, een label van H1.

We werken voor enorme corporates, voor leuke MKB-bedrijven en razend innovatieve startups. Zolang we maar het idee hebben dat we kunnen bijdragen aan het succes van onze klant. We willen je graag online marktleider maken in jouw segment en dat kan alleen maar als we een hele goede samenwerking hebben en werken met een heel gedreven team.

H1 Webdevelopment, Supportdesk, DP Creative en Next Fysio maken onderdeel uit van H1 Group B.V.

Onze bankgegevens

H1 Customer Contact Optimizers BV
ABN Amro Bank Rotterdam
IBAN: NL89ABNA0536016690
BIC: ABNANL2A
Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam: 24279089
BTW nr.: NL 810260396B01
Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden

Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste growth hackers, hardcore backend developers, superscherpe frontend developers en conversie gerichte designers. Daarnaast hebben we consultants en een operations team in huis voor het onderhouden van services en verzorgen van eerstelijns telefonische of digitale ondersteuning. Nieuwsgierig?

hero