Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events
Home Partners Channable

Wij zijn Channable partner

Een koppeling met Channable zorgt dat jij gemakkelijk jouw producten kan aanbieden op marktplaatsen, vergelijkingssites en affiliate platformen. Ze zijn er om jou te helpen betere datafeeds te creëren.
Als Channable partner kunnen wij deze koppeling met jouw webshop verzorgen.

Over Channable

Channable is de ultieme tool voor feed management en SEA automatisering. Stuur je items naar meer dan 2500 vergelijkingssites, affiliate netwerken en marktplaatsen, of genereer ads voor Google Ads en Microsoft Advertising.

Deze producten kunnen gekoppeld worden met platforms als Shopware en Prestashop.

Met Channable kun je gemakkelijk je productinformatie aanvullen en optimaliseren en je producten filteren, om zodoende betere resultaten te behalen. Vervolgens sturen ze de geoptimaliseerde productinformatie door naar de door jou gekozen exportkanalen. 

Bekijk hieronder de video van Channable.

De producten van Channable

  • Datafeed manager; genereer meer traffic. Maak je producten zichtbaarder en beter vindbaar door te adverteren op meer dan 2500 vergelijkingssites, affiliate netwerken en marktplaatsen.
  • SEA tool; slim adverteren. Creëer dynamische tekstadvertenties, campagnes en adgroups aan de hand van jouw productfeed. Zodoende blijven de advertenties altijd up-to-date.
  • Marktplaatsen; adverteer overal. Channable biedt een directe koppeling met marktplaatsen, waardoor je producten hierop automatisch worden bijgewerkt.
  • Orderconnecties; synchroniseer bestellingen. Channables orderconnecties stellen je in staat om orders vanuit verschillende exportkanalen te synchroniseren met je eCommerce platform.
  • Analytics; leer en optimaliseer. Door Google Analytics te koppelen aan jouw Channable account kun je gemakkelijk de performance data analyseren en vervolgens sturen met regels.
  • Plugins; verbind met elk platform. Naast verschillende plugins en apps, kun je in Channable allerlei type bestanden importeren zoals een XML, CSV en Google Spreadsheet.

Ontmoet onze
coding heroes

Benieuwd wie jouw website maakt en verbeterd? Ons team bestaat uit coding heroes, project managers, designers en marketeers.

hero

Wie is Channable?

Channable is een jonge organisatie met een team van meer dan 100 werknemers en een kantoor in Nederland (HQ) en Spanje. Ze hebben een online tool ontwikkeld die webshopeigenaren en marketeers helpt bij hun online marketing activiteiten. Lees meer over Channable hier.

Wat kunnen wij als Channable partner voor je doen?

Wij kunnen jouw webshop koppelen met Channable. Dit houdt in dat je één of meerdere producten van Channable gekoppeld hebt met je webshop.