H1

Wij maken jou online marktleider

Wij zijn PrestaShop partner

Ben je op zoek naar een geschikt e-commerce platform voor je webshop?
Wij kunnen als officieel PrestaShop partner jouw webshop volledig op maat
bouwen met het PrestaShop platform. Eenvoudig in gebruik voor jou als webwinkelier,
met alle gewenste mogelijkheden voor je klanten.

Over PrestaShop

PrestaShop is een CMS (Content Management Systeem) uit Frankrijk. Op dit gratis platform kun je een webshop (laten) bouwen. Een webshop gebouwd met behulp van PrestaShop is relatief eenvoudig en gebruiksvriendelijk voor de webwinkelier. Of je nu een beginnende webshop hebt of ervaren webwinkelier bent; PrestaShop kan ook jou de oplossing bieden.

PrestaShop heeft op dit moment zo’n 270.000 gebruikers wereldwijd.

Wat zijn de voordelen van PrestaShop?

  • PrestaShop is een open source platform. Dat wil zeggen dat je geen licentiekosten hoeft te betalen wanneer je dit platform wilt inzetten voor je webshop.
  • De software van PrestaShop is relatief gemakkelijk en toegankelijk. Ook de admin of backoffice is eenvoudig in gebruik. Deze geeft de webwinkelier een goed overzicht en werkt gebruiksvriendelijk.
  • Mocht je toch hulp nodig hebben dan is er een actieve en grote community voor support verbonden aan PrestaShop.
  • Heb je grote toekomstplannen voor je webshop? PrestaShop is een schaalbaar platform en geeft je webshop dus de mogelijkheid om uit te breiden.
  • Voor B2B webshops heeft PrestaShop ook veel specifieke functionaliteiten. Denk aan prijzen beperken tot specifieke groepen en prijzen beheren per klant, nieuwe velden in het klantprofiel voor zakelijke informatie en facturen handmatig genereren.

PrestaShop Addons: de officiële marktplaats van PrestaShop

Wil je je webshop uitbreiden met plugins of personaliseren met thema’s? Dan kun je gebruik maken van PrestaShop’s eigen marktplaats: PrestaShop Addons.

In de PrestaShop Addons marktplaats kun je verschillende modules en thema’s vinden. De producten in de PrestaShop Addons marktplaats kunnen ontwikkeld zijn door de developers van PrestaShop zelf of developers uit de PrestaShop community. Waar er aan het PrestaShop platform geen licentiekosten verbonden zijn, moet je voor modules en thema’s vaak wel betalen. Een account aanmaken is gratis.

Staat jouw gewenste module of thema er niet tussen? Wij kunnen deze voor je bouwen. Bekijk ook onze PrestaShop Addons must-have modules.

Wat kunnen wij als PrestaShop partner voor je doen?

Wij kunnen jouw webshop bouwen met behulp van PrestaShop. Van een basis webshop tot een compleet op maat gemaakte webshop. Een template of een uniek design. Modules uit de marktplaats of koppelingen naar wens. Samen met jou kunnen we kijken naar wat in jouw situatie met jouw ambities de beste keuze is.

Heb je al een PrestaShop webshop? Dan kunnen we je uiteraard ook helpen groeien met je huidige webshop. Wij willen jou graag online marktleider maken.

Meer weten?

We praten graag met je verder!