Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events
Home Partners Klarna

Wij zijn Klarna partner

Klarna werd in 2005 in Stockholm opgericht met het idee om betalen te vereenvoudigen. Dit doen ze door consumenten aankopen eerst te laten ontvangen voor ze deze afrekenen. Tegelijkertijd nemen ze de potentiële krediet- en frauderisico’s van de webwinkelier over. Op dit moment is Klarna één van de snelst groeiende bedrijven in Europa.

Met hun betaalmethoden wordt shoppen bij  winkels nog leuker. Met Klarna betaal je je aankoop nu, of tot en met 30 dagen later. Als Klarna partner kunnen wij deze koppeling met jouw webshop verzorgen.

Over Klarna

Klarna is gespecialiseerd in achteraf online betalen en biedt verschillende services aan voor een soepele check-out. Met Klarna kan jij jouw klanten een zorgeloze ervaring bieden.

Met Klarna creëer je meer sales en neemt de gemiddelde orderwaarde toe. Jij krijgt vooraf betaald terwijl je klanten pas later betalen: smoooth, van Klarna. Afhankelijk van de regio hebben je klanten verschillende opties om te betalen. Een simpele integratie in je check-out en je kan deze betaalvrijheid aan je klanten geven.

Bekijk één van de producten: Shipping assistant van Klarna hieronder:

Oplossingen van Klarna

  • Checkout; een complete checkoutoplossing. Ontworpen voor een shopbeleving die je verkoop en klanttevredenheid een boost geeft.
  • Instant shopping; de knop voor snel sociaal shoppen. Een betaalknop die gebruikers waar dan ook laat shoppen. In social, op je productpagina, het kan allemaal. De klant rondt de aankoop ter plekke af in de snelkassa.
  • In-store; je klant betaalt later in je fysieke winkel. Een betaaloptie die shoppen in de winkel net zo vertrouwd en makkelijk maakt als online.
  • Betaal nu; Of betaal met een automatische incasso. Met ‘Betaal nu’ betalen klanten snel en makkelijk direct, zelfs met één klik. Net als bij ‘Betaal later’ worden ze beschermd door onze kopersbescherming.
  • Betaal later; Laat je klanten kopen en tot en met 30 dagen later betalen. Geen extra kosten.

Meer dan betalingen

Maar met Klarna houdt het niet op bij deze oplossingen en betaalmethoden. Ze hebben allerlei andere functionaliteiten die helpen om de klantbeleving tijdens het shoppen nog beter te maken. Klarna-gebruikers shoppen 20% vaker en besteden 68% meer per transactie dan de gemiddelde online shopper.

Lees meer over Klarna hier.

Ontmoet onze
coding heroes

Benieuwd wie jouw website maakt en verbeterd? Ons team bestaat uit coding heroes, project managers, designers en marketeers.

hero

Wat kunnen wij als Klarna partner voor je doen?

Wij kunnen jouw webshop koppelen met Klarna. Dit houdt in dat je één of meerdere producten van Klarna gekoppeld hebt met je webshop.