Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events

Nijdam

Nijdam is al sinds 1896 hét merk voor de recreatieve skater, althans zo begon het. Inmiddels is het productaanbod ook bekend van de schaatsen, sleden en skateboards.

Nijdam profileert zich als specialist voor de recreatieve skater, zowel op straat als op het ijs en in de sneeuw. De artikelen vind je zowel in de webshop als in bekende winkels. Het merk Nijdam zul je dan ook zeker al een keer zijn tegengekomen. Wat Nijdam inspireert is de skatecultuur, waarbij ze zelf zeggen: ”Dus jij bent onze inspiratie, jullie skaters, inspireren ons dagelijks om de gaafste skate ervaringen te faciliteren.” Alles van Nijdam straalt uit wie ze zijn. Zelf houden ze zich vast aan vier mooie kenmerken:

image image

De opdracht

Skating starts here.

H1 heeft voor Nijdam de webshop gebouwd op het platform van Shopware 6. De producten in de webshop worden geïmporteerd door middel van een API koppeling die is gemaakt met hun backend. Producten en de bijbehorende productgegevens zoals artikelnummer, kleur, afmetingen, uitgebreide productinformatie, barcodes, prijzen, afbeeldingen komen op deze manier in de shop terecht. Voor de fulfilment van hun orders maakt Nijdam deels gebruik van een partij genaamd Dimass. Eerder was er nog geen webshop van Nijdam, maar nu kunnen alle artikelen wél bij Nijdam zelf besteld worden.

Platform
Shopware
Diensten
Webshop
hero
image image

Proces

Een mooie samenwerking met veel vrijheid en vertrouwen. Het resultaat mag er zijn.

Na de intake sessie met Nijdam en de accountmanager en project manager van H1 is er gestart met de technische koppeling met hun API. Nijdam heeft de zaken met betrekking tot de API perfect gedocumenteerd en het was daarom voor de developer gemakkelijk om snel een eerste versie op te leveren. Parallel hieraan is er gewerkt aan het design. In wekelijkse sessies werden voortgang, aanpassingen en verbeteringen besproken. Hierbij kregen onze designers goede input van Nijdam, zodat we tot een heel mooi eindresultaat zijn gekomen.

Tools

Shopware 6, Checkout en Upsell plug-in, Analytics.

hero

Resultaat

Een webshop die past bij Nijdam

Nijdam heeft een heldere en duidelijke webshop helemaal van deze tijd die compleet aansluit bij wat het merk wil uitstralen.

Bekijk project
hero
Naam
Madeleine Klep
Functie
Marketing Manager
Tevreden

Met dank aan ons professionele team.

Project Management
Jasper
E-commerce succes manager
Axel
Operationeel Manager
Creative Design
Patrick
Frontend developer
Webdevelopment
Alexander
Technical Lead