Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events

Fresh ‘n Rebel

De trendy mobiele accessoires van Fresh ‘n Rebel zijn gemaakt voor degenen die durven te kiezen voor het onbekende en zich willen omgeven door de beste kwaliteit en de mooiste details. Fresh ’n Rebel is opgericht in 2013 en ontstaan in de tijd dat er nog weinig belangstelling was voor hippe mobiele accessoires. Sinds die tijd zijn zij nog steeds gevestigd in Rotterdam.

Fresh ’n Rebel wil door middel van hun producten laten zien dat er maar een dunne lijn zit tussen mode en technologie, en dat muziek de wereld samen kan brengen. Zij geloven erin dat iedereen het gevoel zou moeten hebben om anders te mogen kiezen. Daarbij staan zij bekend om hun goede klantenservice.

image image

De opdracht

Tijd om verder te groeien.

Door de groei van de Fresh ’n Rebel webshop liep de organisatie tegen de beperkingen van hun Shopify webshop aan. Een serieuze webshop moet schaalbaar en flexibel zijn. Daarom koos Fresh ’n Rebel voor een migratie naar Shopware 6.

Platform
Shopware
Diensten
Webshop
hero

Hoe hebben we het aangepakt?

Fresh ’n rebel heeft voor het gewenste design, producten en afbeeldingen aangeleverd. Dit hebben wij vertaald naar Shopware 6 webshop.

Tijdens het project met Fresh ’n Rebel hebben we ervoor gezorgd dat de Shopify webshop werd omgezet naar een Shopware 6 webshop. Hierdoor kan Fresh ’n Rebel de webshop eenvoudiger beheren en in de toekomst makkelijk uitbreiden. Daarnaast heeft Shopware flexibelere gebruiksmogelijkheden dan Shopify.

Aantrekkelijke content op je website is tegenwoordig van essentieel belang. Daarom heeft Fresh ’n Rebel ervoor gekozen om onze blog plugin te verwerken in hun nieuwe webshop. Deze blog plugin voorziet in de behoefte om makkelijk blogs te maken en te plaatsen op de website.

Een serieuze webshop moet veel verkeer aan kunnen. Daarom hebben we load tests uitgevoerd. Aan de hand van de resultaten hebben we optimalisaties doorgevoerd en Cloudflare ingezet. Het belangrijkste voordeel van Cloudflare is dat dit de website aanzienlijk sneller maakt door de caching- en compressietechnieken die worden toegepast.

image image

Proces

Veel contact en een grote mate van betrokkenheid kenmerkten dit project.

Het lanceringsproces van de nieuwe Shopware 6 webshop voor Fresh ’n Rebel verliep erg soepel. Er was veel contact en betrokkenheid met de klant. Samen met de technische medewerkers van Fresh ’n Rebel is de webshop gevuld met producten en afbeeldingen. Samen met de klant hebben wij hier een mooi product van gemaakt.

Tools

Shopware 6, Blog plug-in, Checkout plug-in, Store switch plug-in, Cloudflare

hero

Resultaat

Wij hebben onze innerlijke rebel gevonden, nu dagen we jou uit om hetzelfde te doen.

Een compleet nieuwe Shopware 6 webshop die eenvoudig te beheren is, makkelijk uit te breiden en gericht op de toekomst!

Bekijk project
hero
Naam
Marco Vermeulen
Functie
Directeur
Tevreden

Met dank aan ons professioneel team.

Project Management
Axel
Operationeel Manager
Creative Design
Kenny
Designer / Frontend developer
Yakup
Designer / Frontend developer
Webdevelopment
Alexander
Technical Lead
Bartek
Sr. Backend Developer