Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events
Home Partners Spotler

Wij zijn Spotler partner

Spotler ontwikkelt en levert software waarmee organisaties zo effectief mogelijk kunnen communiceren met hun doelgroepen.

Over Spotler

”Ons doel is software maken waarmee onze gebruikers in minder tijd succesvol zijn in hun marketing­communicatie. We kiezen ervoor om innovaties en geavanceerde functionaliteit toe te voegen waarmee onze gebruikers direct aan de slag kunnen. Met andere woorden: ­functionaliteit die op een toegankelijke manier toe te passen is.

Spotler voegt niet zomaar allerlei functies toe, maar kiest er bewust voor om alleen veel gevraagde en veel gebruikte functies te ontwikkelen. Uiteindelijk draait het erom dat gebruikers van de software snel resultaat behalen en meer tijd overhouden voor andere marketingactiviteiten.

Spotler telt ruim 60 werknemers met een passie voor e-mailmarketing. Allemaal zijn we trots dat we bijdragen aan het succes van onze klanten. Dat is wat we al ruim 19 jaar doen.

Waarom Spotler?

 • De gebruiksvriendelijke software van Spotler stelt je in staat om zelf het maximale rendement uit jouw e-mail marketing (automation) te halen. 
 • In minder tijd succesvoller in marketingcommunicatie.
 • Extra functionaliteit die op een toegankelijke manier toe te passen is.
 • Spotler biedt veel ondersteuning. Ze zorgen voor een zorgeloze start en helpen je daarna om je prestaties te verbeteren. Het doel is dat je met de software relevanter communiceert en betere resultaten behaald.

De features van Spotler

 • Met Spotler Mail+ krijg je functionaliteiten om het maximale uit je e-mailmarketing te halen. Onze software biedt niet alleen handige features, maar ze zijn ook prettig in gebruik.
 • Jouw e-mails verdienen een professionele aanpak. Flowmailer biedt je een uitgebreide set met features om je e-mails mee te designen, af te leveren in de inbox en inzichten te verzamelen in één overzichtelijk platform.
 • Features voor optimale social media management; met de functionaliteiten van Spotler Social beheer je 
  eenvoudig je social media kanalen.
 • Sterke nieuwsbrieven.
 • Automatische campagnes.
 • Mooie landingspagina’s.
 • Volledig AVG-compliant.

Eenvoudige integratie

De gebruiksvriendelijke software van Spotler stelt je in staat om zelf het maximale rendement uit jouw e-mailmarketing (automation) te halen. Spotler is meer dan alleen software. De software biedt je veel ondersteuning. Daarnaast zorgen ze voor een zorgeloze start en helpen ze je vervolgens om je prestaties te verbeteren. Ons doel is dat je met onze software relevanter communiceert en betere resultaten behaalt.

Wat kunnen wij als Spotler partner voor je doen?

Wij kunnen jouw webshop koppelen met Spotler. Dat wil zeggen dat we de integratie van Spotler met jouw webshop verzorgen. Heb jij hulp nodig met je e-mailmarketing? Dan staat onze marketingafdeling graag voor je klaar.