Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events

Gratis check: hoeveel extra omzet behaalt HelloRetail voor jouw webshop?

Helloretail is een cloud oplossing die je kunt integreren op je webshop. Ze werken met artificial intelligent (AI) en personaliseren de bezoekerservaring op de webshop. HelloRetail zorgt voor een hogere conversie, hoger winkelmandjewaarde en hogere loyaliteit! Wil je weten hoeveel HelloRetail kan opleveren voor jouw webshop? Vraag nu de gratis demo aan!

Features van HelloRetail

HelloRetail heeft verschillende features die specifiek op jouw webshop en doelgroep worden afgestemd.

product recommendations

Product recommendations

Real-time, automatische, data driven, dynamische product recommandaties voor jouw klanten. Door hun eerder zoekgedrag krijgen zij persoonlijke product voorkeuren te zien.

search

Search

Intelligente instant en full search voor een nog betere zoekervaring. Met elke zoekopdracht, wordt jouw search verbeterd en slimmer.

triggered emails

Triggered emails

Stuurt jouw doelgroep automatische en slimme e-mail notificaties gebaseerd op eerder gedrag.

newsletter content

Newsletter content

Laat klanten persoonlijke content ontvangen via nieuwsbrieven en transactionele mails. Gebaseerd op hun zoek gedrag komen zij weer in contact met jouw producten.

dynamic banners

Personalised banners

Volgt je doelgroep door de webshop, met gepersonaliseerde banners. Hierdoor worden zij sneller getriggered en geneigd om een aankoop te doen.

wish list

Wish list

Volgt je doelgroep door de webshop, met gepersonaliseerde banners. Hierdoor worden zij sneller getriggered en geneigd om een aankoop te doen.

audience customersegments

Audience

Geeft de tools die nodig zijn om op een gemakkelijke manier geavanceerde klantsegmenten te creëren. Met Audience kun je beter richten op specifieke klanten, met de juiste marketing.


Bekijk hoe dit werkt

Samen met Bob van HelloRetail hebben wij een webinar opgenomen. Waarin Bob laat zien hoe gepersonaliseerde content ingezet wordt bij de webshop van Keukenspeciaal.

raag nu een gratis check aan voor jouw webshop

HelloRetail is gemakkelijk te integreren met webshop platforms zoals het One Stop Webshop platform en Shopware, maar ook maatwerk shops.

Wil je weten hoeveel HelloRetail kan opleveren voor jouw webshop?
Je krijgt gratis een 30 minuten persoonlijk consult met de HelloRetail expert.
Samen zullen jullie jouw webshop bekijken en de mogelijke optimalisaties bespreken. Vraag nu de gratis check aan!

Over HelloRetail

HelloRetail heeft verschillende producten (oplossingen) die jouw webshop kunnen helpen bij het groeien van de omzet. Een aantal producten zijn: productaanbevelingen, dynamic search, triggered e-mails en gepersonaliseerde banners. Doordat wij partner zijn met HelloRetail kunnen wij de beste oplossingen aanbieden voor jouw webshop.

Deze producten kunnen door ons geïmplementeerd worden in e-commerce platforms zoals Shopware.