Join the team

Wensen zijn vaak uniek. Wij denken mee over de beste oplossing en bieden deze op maat voor de meest complexe uitdagingen. Denk je dat je van betekenis zal zijn voor ons team? Aarzel dan niet!

Frontend hero wanted

Jij bent een creatieve frontend developer die los wil gaan met de nieuwste technieken, verder dan alleen maar HTML5 en CSS3. Diverse JavaScript frameworks pas jij toe daar waar de situatie het vereist. Theming in whatever platform dan ook is een walk-in-the-park voor jou. Ben jij dit? Game on!

PHP coding hero wanted

Ben jij een enthousiaste PHP developer op zoek naar een cool bedrijf om gewoon lekker te kunnen programmeren? Heb je behoorlijke ervaring met Symfony, Magento 2.0 development of ben je gewoon echt een PHP OOP held? Treuzel niet, lees verder!

Gokje wagen?

Staat jouw ideale baan er niet tussen, maar heb je goede kaarten achter de hand? Ben je een developer, maar heb je andere skills? Ben je projectmanager, scrum master, marketing expert, social media guru, recruiting hero of beschik je over een andere specialiteit die wij in huis moeten hebben? Stuur een open sollicitatie naar contact@h1.nl.