Join the team

Wensen zijn vaak uniek. Wij denken mee over de beste oplossing en bieden deze op maat voor de meest complexe uitdagingen. Denk je dat je van betekenis zal zijn voor ons team? Aarzel dan niet en join the team!

Lead Back-end developer gezocht 

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je als Lead Back-end Developer aan de slag kan? Wil jij samen met je team werken met backend technologieën bestaande uit programmeertalen zoals OOP PHP, MySQL en Symfony met behulp van het e-commerce systeem Magento of Shopware? Dan is H1 Webdevelopment zeker wat voor jou! Neem hier een kijkje en solliciteer!

Frontend hero wanted

Jij bent een creatieve frontend developer die los wil gaan met de nieuwste technieken, verder dan alleen maar HTML5 en CSS3. Diverse JavaScript frameworks pas jij toe daar waar de situatie het vereist. Theming in whatever platform dan ook is een walk-in-the-park voor jou. Ben jij dit? Game on!

PHP coding hero wanted

Ben jij een enthousiaste PHP developer op zoek naar een cool bedrijf om gewoon lekker te kunnen programmeren? Heb je behoorlijke ervaring met Symfony, Magento 2.0 development of ben je gewoon echt een PHP OOP held? Treuzel niet, lees verder!

E-commerce project manager gezocht

Ben jij super geïnteresseerd in e-commerce en vind je het cool om samen met klanten hun webshop nog succesvoller te maken? Spar je graag met klanten en je development team? Word je gelukkig als je een manier gevonden hebt om de omzet verder te boosten of de conversie te verbeteren? Zie jij jezelf van kop tot staart een ontwikkelproject leiden? Wacht dan niet, wij zoeken jou!

Stagiair(e) marketing en communicatie gezocht

Om onze marketingactiviteiten uit te kunnen breiden, zijn we op zoek naar een geschikte stagiair(e) marketing en communicatie die zijn of haar steentje bij kan dragen binnen ons team! Ben jij een student in de richting van communicatie of marketing en ben je op zoek naar een stageplek in Rotterdam vanaf januari 2022? Wij kunnen niet wachten tot je er bent, solliciteer nu!

Senior Software Architect/Developer

Ben jij onze nieuwe Software Architect die bedenkt hoe je waarde voor onze e-commerce klanten technisch kunt realiseren? Dan zoeken wij jou! 

 

Gokje wagen?

Staat jouw ideale baan er niet tussen, maar heb je goede kaarten achter de hand? Ben je een developer, maar heb je andere skills? Ben je projectmanager, scrum master, marketing expert, social media guru, recruiting hero of beschik je over een andere specialiteit die wij in huis moeten hebben? Stuur een open sollicitatie via de knop hieronder!