Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events

Nieuwe partner: Contractenshop.nl

Categorieën: 

Elke webshop of website heeft juridische documenten nodig.

Soms lopen ondernemers risico omdat ze dit niet serieus nemen. Terwijl zeker niet alle contracten een jurist of advocaat vereisen. Wij kunnen jou als Contractenshop.nl partner helpen met contracten voor je website of webshop, voor een vriendelijke prijs.

Over Contractenshop.nl

Onze nieuwe partner is Contractenshop.nl. Contractenshop.nl biedt meer dan 100 contracten aan die altijd up-to-date zijn. Het bedrijf uit Veenendaal werkt samen met een team juristen van Jurato om zo de kwaliteit van de contracten te waarborgen.

Contractenshop.nl

Vaak downloaden ondernemers zelf juridische modellen die vervolgens ingevuld worden. Hiermee lopen sommige ondernemers, soms onbewust, juridische of financiële risico’s.

Met de contracten van Contractenshop.nl voorkom je deze risico’s. Daarnaast is maatwerk ook mogelijk als dit nodig is.

Door de slimme software kun je eenvoudig een contract opstellen aan de hand van een vragenlijst. Bovendien kosten de contracten niet veel tijd om te maken. Binnen 15 minuten is een document opgesteld en heb je het in bezit.

Hoe worden juridische contracten geïmplementeerd?

Als Official Partner van Contractenshop.nl integreren wij in de bouw de juiste juridische documenten. Dit is belangrijk om te voorkomen dat de ACM (Autoriteit Consument en Markt) een dwangsom of bestuurlijke boete oplegt.

De juridische documenten worden bedrijfsspecifiek voor je gegenereerd en zijn gegarandeerd actueel. Zo bieden we je rechtszekerheid voor o.a.

  • Algemene voorwaarden (webwinkel)                      €45
  • Privacyverklaring                                                        €45
  • Disclaimer                                                                   € 0
  • Herroepingsrecht                                                        € 0

Je website wordt, na een finale check door een jurist, voorzien van het keurmerk Juridisch Juist van Contractenshop.nl

Daarmee is voor jouw bezoekers in één oogopslag duidelijk dat je website betrouwbaar is.

Met de oplossingen van Contractenshop.nl heb je dus altijd juridische documenten die up-to-date zijn. Met onze code H110 krijg je 10% korting bij Contractenshop.nl.