Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events

Onderscheid je van de concurrent: bied de beste prijs (gratis scan!)

Er zijn verschillende punten waarop je je kunt onderscheiden van je concurrent.

Behalve de beste service, kwaliteit of keuze, wil je je klanten ook de beste prijs aanbieden. Dan moet je natuurlijk wel weten voor welke prijs je concurrent zijn producten aanbiedt. Gelukkig hebben wij hier een goede oplossing voor: de Emendis Webshop Prijs Scan. Krijg nu de eerste 2 maanden ter waarde van €100 gratis! Hoe? Lees snel verder.

Wat is de Webshop Prijs Scan?

De Webshop Prijs Scan (online prijs crawler) van Emendis maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk inzicht te krijgen in de prijzen van je concurrenten, zodat je jouw producten competitief kunt prijzen. Heb jij een webshop waarin je producten verkoopt die ook verkocht worden in andere webshops? Dan is de kans groot dat jouw klanten prijzen vergelijken en bij de goedkoopste aanbieder het product kopen. Denk bijvoorbeeld aan merkkleding, sanitair of elektronica.

Waarom de Webshop Prijs Scan?

Door inzicht in de prijzen die andere aanbieders hanteren, kun je jouw prijsstelling aanscherpen. Jij hebt direct in de gaten wanneer er een kortingsactie wordt gevoerd of wanneer er een prijsstijging is. Met deze informatie kun je direct jouw online prijzen aanpassen of acties inzetten.

Hoe werkt de scan?

In je persoonlijke dashboard van Emendis kun je eenvoudig zien of je de goedkoopste aanbieder bent en wat het eventuele verschil is met de prijzen van je concurrent. Jij geeft aan welke aanbieders je in de gaten wilt houden en voor welke producten. Vervolgens geef je een frequentie aan van de scan; wil je dagelijks of wekelijks op de hoogte gehouden worden van prijswijzigingen? In het dashboard zie je de laatste status van de de prijzen en prijswijzigingen. Een online robot houdt alle prijzen in de gaten. Dit hoef je dus niet zelf te doen. Met de Webshop Prijs Scan weet je altijd en heel snel of je de beste prijs hebt gekozen.

Wil je de tool gebruiken voor jouw webshop?

De opstartkosten bedragen eenmalig €2500 en de maandelijkse kosten bedragen €50. Wij mogen onze klanten de eerste twee maanden gratis aanbieden; dat betekent €100 korting voor jou! Gebruik het onderstaande formulier om gebruik te maken van deze korting. Emendis zal vervolgens contact met jou opnemen.