Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events

Wij werken voor startups!

Wij zijn Michel Willems en Harm Wolterink, oprichters van H1.

Naast H1, zijn wij ook de eigenaren van award winning BimBimBikes. Met de lessen die we door BimBimBikes geleerd hebben en nog steeds dagelijks leren, helpen we graag andere startups om een succes te worden.

Waarom wij werken voor startups en jou graag willen helpen? We hebben er zelf ook één!

Het briljante idee is er. Nu moet dit nog uitgevoerd worden! Met dit onderdeel helpen wij je graag. Voordat je aan de slag kunt, is het opstellen van een proof of concept noodzakelijk. Je zal zien dat je tijdens dat traject zelf al heel veel leert. Deze kennis vormt weer de basis voor je doorontwikkeling.

Lean startup methode

Voor het opzetten van een proof of concept, gebruiken wij de lean startup methode. Hierbij zet je zo snel mogelijk, in kleine stappen, versies online. Je leert daarvan, past je plan aan en ontwikkelt door. Voor een proof of concept heb natuurlijk wel opstart kapitaal en development capaciteit nodig. Bij het eerste helaas niet maar bij die laatste kunnen wij je zeker helpen!

Sowieso is het een goed idee om, ongeacht de fase van je startup, eens contact met ons op te nemen. Je bent natuurlijk altijd welkom bij ons op kantoor. Je kunt ons vinden in het Erasmus Centre for Entrepreneurship: De Rotterdamse broedplaats voor startups. Laten we gewoon eens over je idee, je plan en de valkuilen praten. Als er een klik is kunnen we, afhankelijk van je plan, de fase van je ideeën, de behoefte aan web development capaciteit en je budget, een volgende stap zetten.

Aan de slag!?

We beginnen samen met het bepalen van wat er minimaal nodig is om online te gaan met je product of dienst. In een klein team, met mensen van jullie en van ons, gaan we de wensen bespreken en maken we een outline van de functionaliteit van de eerste versie van je product waarmee je de markt op kan. We maken dan ook direct een inschatting van de ontwikkel uren. Hierna kunnen we meteen bepalen welk budget hierbij past.

Zijn we een match en gaan we de volgende stap zetten?

If so.. Dan gaan we starten met het project. We werken in een scrumteam met daarin sprints waarin we het liefst zo dicht mogelijk tegen elkaar aan kruipen. Jullie zijn ook onderdeel van dat team. Het liefst werken we ook met z’n allen samen in één van onze ruimtes in het ECE. Het nauwe samenwerken zorgt voor snelle schakelingen en ook snelle en goede resultaten. Bovendien kun je zelf een aantal taken invullen zoals bijvoorbeeld het maken van specificaties of testen. Eén van de voordelen is dat het schakelen met programmeurs heel snel gaat. Dit bespaart jou weer out of pocket money voor je startup.

Wil je nu gaan bouwen aan je startup? Neem contact met ons op!