Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events

Onze Shopware – Channable koppeling

Met onze Shopware – Channable koppeling combineer je de krachten van beide platformen. Via Channable kan je gemakkelijk je producten verkopen op zo’n 2500 vergelijkingssites, marktplaatsen, affiliate netwerken en advertentieplatformen zoals Google Ads en Microsoft Advertising. Je producten worden gesynchroniseerd met alle platformen die je kiest. Daarnaast kan je centraal de prestaties van je producten bijhouden.

Dankzij de koppeling hoef je productdata maar één keer in te voeren. Je maakt producten aan in Shopware, Shopware stuurt die data naar Channable en Channable verpreidt het over de gekozen platforms. Channable haalt orders binnen en stuurt ze door naar Shopware. Hierdoor heb je alle bestellingen op één plek.

Hoe Channable werkt

Om producten te verkopen importeer je eenvoudig je productdata. Vervolgens kan je die data aanpassen en verbeteren. Ook wordt hier de SEA geautomatiseerd. Vervolgens kan je eenvoudig de productdata exporteren naar de door jou geselecteerde kanalen. Je producten worden dan geplaatst op de door jou gekozen platformen.

Je multichannel strategie eenvoudig beheren

Zoals eerder aangegeven kan je met Channable producten verkopen op heel veel vergelijkingssites, marktplaatsen, affiliate netwerken en advertentieplatforms. Het is dus handig dat je alle kanalen los kan bedienen in Channable. Per kanaal kan je verschillende regels aangeven om je productdata te filteren of wijzigen. Daarnaast is er een kwaliteitscontrole die ervoor zorgt dat je feed geoptimaliseerd is.

Advertenties beheren in één tool

Bespaar tijd en automatiseer je SEA. De SEA-tool van Channable is in staat om automatisch SEA campagnes op te zetten. Campagnes, uitgebreide tekstadvertenties en (negatieve) zoekwoorden kunnen gegenereerd worden. Prijsextensies, sitelinks en responsieve advertenties zijn ook mogelijk met de SEA-tool. Dit doe je zeer eenvoudig door middel van dynamische velden in je feed en simpele templates.

Productdata altijd
up-to-date

Wil je profiteren van de bekendheid van marktplaatsen als Bol.com en Amazon? Dan is Channable een goede keuze! Je kunt met Channable namelijk je producten eenvoudig en snel naar deze marktplaatsen sturen. Dankzij de directe API-koppelingen met marktplaatsen wordt productdata automatisch bijgewerkt.

Ontmoet onze
coding heroes

Benieuwd wie jouw website maakt en verbeterd? Ons team bestaat uit coding heroes, project managers, designers en marketeers.

hero

Na de koppeling

Wanneer onze Shopware – Channable koppeling volledig geïnstalleerd is, zijn de krachten van zowel Shopware als Channable gebundeld. Channable haalt orders binnen van de marktplaatsen en andere verkoopkanalen die je hebt gespecificeerd. Alle orders komen vervolgens binnen op Shopware. Hierdoor heb je orders van alle kanalen op één centrale plek. Dit zorgt voor overzicht en bespaart een hoop gedoe. Ook is het voorraadbeheer hierdoor perfect geregeld. Als een klant bijvoorbeeld iets koopt op bol.com gaat het van de voorraad af in Shopware. Door de directe API wordt het ook meteen geüpdatet in Amazon. Klanten zullen dus nooit teleurgesteld worden door een niet geüpdatet voorraadniveau.

Meerdere merken onder één bedrijf

Aan Shopware kunnen meerdere Channable accounts gekoppeld worden. Zo kan je voor alle merken afzonderlijk een Channable account hebben terwijl wel alle orders bij Shopware binnenkomen.

Hoogtepunten van de Shopware – Channable koppeling

  • Alle orders komen centraal binnen in Shopware
  • Per verkoopkanaal kunnen er in Channable specifieke regels en procedures worden ingesteld
  • Bespaar tijd door handmatig werk te automatiseren
  • Online zichtbaarheid vergroten
  • Bespaar geld door advertenties die aansluiten op de zoekwoorden van potentiële klanten
  • Verlaag je Cost Per Click (CPC)
  • Meer bezoekers door geoptimaliseerde advertenties