Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events

Onze Shopware – Storeinfo koppeling

Met onze Shopware – Storeinfo koppeling combineer je de krachten van Shopware en Storeinfo. In Storeinfo kunnen producten aangemaakt en afgerekend worden. Ook houdt Storeinfo de voorraad bij. Dit wil je niet ook nog los in je webshop moeten doen. Met onze Shopware – Storeinfo koppeling zijn al die onderdelen gesynchroniseerd.

Het bedrijf achter Storeinfo is SRS. SRS (Specialist Retail Systems) ontwikkelt geavanceerde oplossingen voor retailers in mode, schoenen en lingerie. Hieronder vallen onder andere POS kassasystemen, ERP-systemen, CRM-systemen en omnichannel oplossingen.

Omnichannel retail

Omnichannel retail is niet meer weg te denken in de retailsector. Klanten willen producten kopen waar, wanneer en hoe ze dat willen. Onder andere in offline en online winkels. Het is daarbij dus belangrijk dat de offline en online winkel verbonden met elkaar zijn. Storeinfo zorgt ervoor dat offline en online bij elkaar komen en gesynchroniseerd zijn. Na deze koppeling staat alle data centraal in Shopware. Hierdoor heb je grip op je verkopen in je omnichannel strategie.

Voorraadbeheer

Storeinfo houdt je voorraad realtime bij. Na de Shopware – Storeinfo koppeling is het gesynchroniseerd met Shopware. Wanneer je iets in de winkel verkoopt is het ook direct zichtbaar in het voorraadniveau in Shopware. Andersom werkt het ook. Wanneer je iets via je webshop in Shopware verkoopt wordt het voorraadniveau ook in het kassasysteem geüpdatet. Daarnaast heeft Storeinfo tools die ervoor zorgen dat de voorraad altijd op de juiste locaties ligt.

Business intelligence

SRS biedt ook een business intelligence oplossing. Deze oplossing bevat handige dashboards en rapportages. Hierdoor heb je grip op je bedrijf. Ook kan je trends spotten binnen je verkopen. Je zou bijvoorbeeld populaire producten kunnen opsporen en er meer van inkopen. Deze data wordt weergeven in een eenvoudige digitale omgeving. Door middel van een intuïtieve interface kan je gemakkelijk de data analyseren.

De koppeling

Wij koppelen Shopware met Storeinfo voor je. Na de Shopware – Storeinfo koppeling hoef je producten niet meer apart in te voeren in Shopware en Storeinfo. De producten zijn gesynchroniseerd. Wanneer je een product aanmaakt in Shopware staat het ook direct in Storeinfo. Dit bespaart je veel tijd.

Ook de verkopen die je doet zijn gesynchroniseerd. Wanneer je iets verkoopt in de winkel wordt het ook direct geüpdatet in de webshop in Shopware. Het voorraadniveau wordt realtime gecheckt en geüpdatet. Daarnaast wordt de voorraad gecheckt elke keer als er bijna een product verkocht wordt (bijvoorbeeld als een product al in de winkelwagen ligt). Dit zorgt ervoor dat klanten nooit meer teleurgesteld hoeven te worden. Nadat een product wordt verkocht via de webshop stuurt Shopware die data naar Storeinfo zodat het daar ook wordt bijgewerkt.

Shopware SRS koppeling

Ontmoet onze
coding heroes

Benieuwd wie jouw website maakt en verbeterd? Ons team bestaat uit coding heroes, project managers, designers en marketeers.

hero

Hoogtepunten van de Shopware – Storeinfo koppeling

  • Je producten maar één keer aanmaken
  • Je voorraad gesynchroniseerd en altijd up-to-date
  • Verkopen in je winkel(s) direct zichtbaar in Shopware
  • Geen nee-verkopen door een niet-bijgewerkt voorraadniveau
  • Alle verkopen in één overzicht in Shopware