Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events
Home Partners Clerk.io

Wij zijn Clerk.io partner

Wil je je klanten een gepersonaliseerde ervaring geven op je webshop?

Dat kan met Clerk.io! Op deze pagina lees je meer over Clerk.io en wat wij als Clerk.io partner voor je kunnen betekenen.

Over Clerk.io

Met het platform van Clerk.io kan je jouw e-commerce omgeving personaliseren. Clerk.io bestaat uit vier onderdelen: search, recommendations, e-mail en audience. Dankzij deze onderdelen kan je jouw webshop personaliseren voor jouw klanten.

Clerk.io is een alles-in-één e-commerce personalisatie-platform. Opgericht in 2011 met een hoofdkantoor in Kopenhagen, is Clerk.io al een tijdje op de markt. Ze geloven dat een goede AI geen tussentijdse wijzigingen of developers en consultants nodig heeft. Een goede AI moet gewoon werken zonder gedoe. Dat is de reden dat Clerk.io is ontwikkeld. Om jouw klanten je producten op een gepersonaliseerde (en deels automatische) manier te laten ontdekken. Zodat jij je kan focussen op het groeien van je bedrijf.

Ontmoet onze
coding heroes

Benieuwd wie jouw website maakt en verbeterd? Ons team bestaat uit coding heroes, project managers, designers en marketeers.

hero

De oplossingen van Clerk.io

 • E-mail
  Automatiseer je e-mail marketing met gepersonaliseerde product aanbevelingen en AI gestuurde herinneringen. De e-mails die verstuurd worden bevatten hoog converterende e-mailtriggers.
 • Recommendations
  Vergroot de winkelwagen van jouw klanten met smart recommendations. Laat je klanten automatisch producten zien die ze hoogstwaarschijnlijk willen aanschaffen.
 • Search
  Hogere conversie met intelligent search. Lever de meest relevante zoekresultaten voor je klanten, door gebruiken te maken van: keywords, sales data en gedrag van klanten.
 • Audience
  Target en groei je ideale klantengroep. Krachtige en gemakkelijk te gebruiken segmentatie helpt om het juiste product te koppelen aan een klant.

Wat kunnen wij als Clerk.io partner voor je doen?

Als Clerk.io partner kunnen wij Clerk.io koppelen met jouw webshop. Bijvoorbeeld met je Shopware webshop. Met zo’n koppeling werken de systemen naadloos met elkaar samen. De twee systemen communiceren continu met elkaar en wisselen data met elkaar uit.