Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events
Home Partners GS1 partner

Wij zijn GS1 partner

Een koppeling met GS1 Data Source maakt het mogelijk om automatisch productinformatie
door te sturen naar je webshop. Als GS1 partner kunnen wij deze koppeling met jouw webshop verzorgen.

Over GS1

GS1 is een wereldwijde onafhankelijke organisatie die zorgt voor de standaardisering van elektronische communicatie tussen bedrijven. Een voorbeeld daarvan is de barcode. GS1 houdt zich ook bezig met databases waarmee productinformatie uitgewisseld kan worden: GS1 Data Source. En dat is waar het vooral interessant wordt voor jou als webwinkelier.

GS1 Data Source dient als centrale bron voor verschillende afnemers en leveranciers van levensmiddelen, drogisterijen of organisaties in de doe-het-zelf markt en gezondheidszorg. Een koppeling van jouw webshop met deze datapool kan jouw product content verrijken en bespaart je bovendien veel tijd en moeite. Deze koppeling bouwden we al eerder voor onze klant De Kweker.

GS1 Data Source bespaart je veel tijd en moeite

Met een koppeling met de datapool van GS1, hoef je de productinformatie niet handmatig toe te voegen. De informatie wordt automatisch doorgestuurd, waardoor je team zich op andere zaken kan richten.

Met GS1 Data Source hebben je producten altijd de juiste informatie

Behalve dat je je producten aantrekkelijke product content mee wil geven, kan het ook zijn dat je aan bepaalde regels moet voldoen. Denk aan de allergenenwetgeving. Door een koppeling met GS1 Data Source, hoef je je hier geen zorgen om te maken. De standaard productinformatie wordt dan automatisch doorgestuurd.

Ontmoet onze
coding heroes

Benieuwd wie jouw website maakt en verbeterd? Ons team bestaat uit coding heroes, project managers, designers en marketeers.

hero

Wat kunnen wij als GS1 partner voor je doen?

Wij kunnen jouw webshop koppelen met GS1 Data Source. Dat wil zeggen dat de informatie uit de datapool automatisch wordt doorgestuurd naar je webshop. Op die manier hoef je de informatie niet zelf aan je producten toe te voegen, maar gaat dit allemaal automatisch.