Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events
Home Partners PostNL

Wij zijn PostNL partner

PostNL de bezorgers van iedereen. Ze bezorgen dagelijks pakketten en vijf dagen per week post. Op een doordeweekse dag zijn dat in de Benelux gemiddeld 900.000 pakketten en 6,8 miljoen brieven.

Ze bezorgen jaarlijks miljoenen brieven en pakketten, ze bieden logistieke oplossingen op maat en ze bedenken diensten die hun klanten verder brengt. Hun internationale netwerken vormen een belangrijk onderdeel van hun dienstverlening.

Als PostNL partner kunnen wij deze koppeling met jouw webshop verzorgen.

Over PostNL

UPostNL, dé dienstverlener in post en logistiek. Wij kunnen PostNL en jouw webshop koppelen met elkaar. De onmisbare schakel tussen verzenders en ontvangers en de verbinder tussen de fysieke en digitale wereld.

Al meer dan 220 jaar zorgt PostNL ervoor dat post betrouwbaar en bereikbaar is in Nederland. Met hun 46.300 medewerkers zijn ze een van de grootste particuliere werkgevers van Nederland. PostNL heeft het grootste en meest moderne logistieke post- en pakkettennetwerk in de Benelux. Daarnaast zijn ze wereldwijd actief met hun cross-border activiteiten onder de naam Spring.

Bekijk hieronder de video van PostNL over hun strategie.

De oplossingen van PostNL

  • Post versturen; als zakelijke klant verstuur je post op de manier die bij jouw bedrijf past.
  • Pakket versturen; betrouwbare bezorging van je producten samen met innovatieve bezorg- en retouropties in je webshop.
  • Logistieke oplossingen; PostNL vervoert je goederen snel en veilig in heel Europa. Van klein tot groot. Ook denken ze graag met je mee over oplossingen op maat.
  • Ontvangen; wordt een servicepunt van PostNL.
  • Data oplossingen; gericht op het optimaliseren van je e-commerceprocessen. Maak klantprofielen aan, vul klantgegevens aan en houd klantgevens up-to-date.

Meer dan bezorgen van post en pakketten

PostNL wil dé aanbieder van post- en logistieke e-commerce diensten in de Benelux zijn. Ze doen inmiddels veel meer dan het bezorgen van post en pakketten. Ze helpen hun zakelijke klanten om succesvol te zijn. Bijvoorbeeld met ondersteuning in direct en online marketing, gerobotiseerde orderverwerking of temperatuur gecontroleerd medisch vervoer. En ze ontwikkelen diensten die het leven van consumenten gemakkelijker maken, zoals het thuis ophalen van pakketten die consumenten willen retourneren, het bezorgen van bloemen en maaltijden of het leveren en monteren van keukens en witgoed. Lees hier meer over PostNL.

Ontmoet onze
coding heroes

Benieuwd wie jouw website maakt en verbeterd? Ons team bestaat uit coding heroes, project managers, designers en marketeers.

hero

Wat kunnen wij als PostNL partner voor je doen?

Wij kunnen jouw webshop koppelen met PostNL. Dit houdt in dat je één of meerdere producten van PostNL gekoppeld hebt met je webshop.