Kom op dinsdag 10 september naar Hello Shopware NL in Rotterdam!
Home Partners Softwear

Softwear partner

Softwear levert volledige automatiseringsoplossingen voor de modebranche, schoenenbranche, lingeriebranche en sportbranche. De klant ontzorgen door de juiste tools te bieden om zijn/haar werkzaamheden het beste uit te laten voeren, staat centraal binnen het hele bedrijf. Als Softwear partner kunnen wij deze koppeling met jouw webshop verzorgen.

Over Softwear

Softwear is sinds 1988 dé specialist in het online automatiseren van in- tot verkoop voor groothandels, winkels en webshops. Zij verzorgen cloud oplossingen, kassa, voorraadbeheer en koppelen je EDI software. Meer over Softwear vind je hier.

De oplossing van Softwear

  • In de cloud; altijd up-to-date & veilig opgeslagen in het datacentrum. jouw data is zo real-time wat essentieel is voor jouw verkooptools zoals webshop en/of kassa’s met het voorraadbeheer/ERP-systeem. Jouw live web-app hou je perfect op de hoogte.
  • Kassa, voorraadbeheer en webshops; pasklare oplossingen voor je als mode ondernemer, wholesale en retail. Kassa, voorraadbeheer/ERP, logistiek en webshops. Dankzij modules krijgt je een volledig “op-maat-pak”
  • Koppelen; Softwear is een specialist op het gebied van EDI. Groothandels en detaillisten wisselen berichten uit middels EDI, wat wij voor ze inrichten. Ook zijn er voor u verschillende koppelingen naar boekhoudpakketten, webshops, orderentrys etc.

Het verhaal achter Softwear

Softwear wordt in 1988 opgericht als Horizon Software Engineering door Jeroen de Vries. Toentertijd was Horizon Software Engineering de eerste aanbieder met een betaalbaar ERP-systeem (Enterprise Resource Planning) voor groothandels en detaillisten in de modebranche.

In 1993 verandert de naam van het automatiseringsbedrijf in Softwear.
Softwear wordt in 1996 met de komst van Marco Mantel, iemand die al jaren betrokken is bij de ontwikkeling, versterkt. Onder zijn leiding groeit Softwear uit tot een van de meest toonaangevende ERP-aanbieders binnen de modebranche.

De jaren hierop volgend wordt de ene na de andere innovatie doorgevoerd binnen het voorraadbeheersysteem. Zo was Softwear de eerste met een online systeem in 2001; altijd en overal bereikbaar en real-time data. Dan volgt in 2013 Softwear als eerste met een webbased kassa, draaiend in de Cloud.

Ontmoet onze
coding heroes

Benieuwd wie jouw website maakt en verbeterd? Ons team bestaat uit coding heroes, project managers, designers en marketeers.

hero

Wat kunnen wij als Softwear partner voor je doen?

Wij kunnen jouw Shopware webshop koppelen met Softwear. Dit houdt in dat je voorraad, producten, orders, klanten en facturen gesynchroniseerd kunnen worden.