Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events
Home Partners Trusted Shops

Wij zijn Trusted Shops partner

Trusted Shops zorgt voor veiligheid en transparantie, zodat online shoppers zich goed kunnen oriënteren. Het bedrijf verzorgt kopersbescherming, een keurmerk en faciliteert authentieke reviews.

Als Trusted Shops partner kunnen wij deze koppeling gebruiken om de betrouwbaarheid van jouw webshop te verhogen.

Over Trusted Shops

“We dromen van een online wereld die we kunnen vertrouwen. Dat is waar we ons vanaf de oprichting van Trusted Shops voor hebben ingezet. We zijn begonnen met ons keurmerk inclusief kopersbescherming, voor betere oriëntatie en echte veiligheid bij het online winkelen. Met ons nieuwe feedbacksysteem zorgen we voor nog meer transparantie tijdens het online shoppen in alle digitale sectoren; in e‑commerce en daarbuiten.”

Thomas Karst, Ulrich Hafenbradl, Jean-Marc Noël

Het volledigste keurmerk voor webshops maakt je betrouw­baarheid op het eerste gezicht zichtbaar. Trusted Shops controleert of winkels het keurmerk mogen dragen aan de hand van kwaliteits­criteria en controleert o.a. hun identiteit en krediet­waardigheid. Ben je ook gecertificeerd? Laat het zien!

Trusted Shops is een internationaal bedrijf met zes kantoren (waaronder Amsterdam) en meer dan 800 medewerkers in heel Europa, dat zich inzet voor meer vertrouwen, veiligheid en transparantie op internet.

Waarom Trusted Shops?

 • Met het webshop-keurmerk van Trusted Shops kun je zonder zorgen bestellen, omdat in één oogopslag duidelijk is of een webshop betrouwbaar is en goede service biedt.
 • Reviews bij Trusted Shops: Authentieke ervaringen van echte kopers.
 • Met de Trusted Shops Kopersbescherming zijn je aankopen verzekerd; onafhankelijk van de betaalmethode die je hebt gebruikt.
 • Meer organische en betaalde traffic.
 • Het implementeren van de Trustbadge® helpt je om vertrouwen op te bouwen bij je bezoekers en zo je conversiepercentage te verhogen. 
 • Klantenbinding.

De features van Trusted Shops

 • De Trusted Shops Kopersbescherming Basic; Kopersbescherming tot €100 per bestelling.
 • De Trusted Shops Kopersbescherming PLUS; Kopersbescherming tot €20.000 per bestelling.
 • Social Media Creator; met de Social Media Creator maak je van jouw beoordelingen een afbeelding met opmaak die je via social media kan delen. 
 • Trusted Shops Shopbeoordelingen geven de bezoekers van je winkel inzicht in je levertijden, klantenservice en de algehele winkelervaring. 
 • Met de Trusted Shops Productbeoordelingen hoeven shoppers niet terug te keren naar Google voor hun research. 
 • Eenvoudige integratie; met de meeste webshop platforms hoef je de producten alleen maar aan te zetten – het werkt bijna net zo gemakkelijk als een lichtschakelaar. 

Wat kunnen wij als Trusted Shops partner voor je doen?

Wij kunnen jouw webshop koppelen met Trusted Shops. Na de integratie kan jouw webshop beschikken over een keurmerk, kopersbescherming en authentieke ervaringen van echte kopers.