Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events
Home Partners Voldoen aan Thuiswinkel

Voldoen aan Thuiswinkel

Thuiswinkel.org is hét inspirerende digital commerce-netwerk dat (web)winkels die producten en/of diensten verkopen, ondernemers en hun medewerkers helpt succesvoller te zijn. Ze bieden relevante en praktische oplossingen met de keurmerken Thuiswinkel Waarborg & Thuiswinkel Zakelijk, Thuiswinkel Reviews, juridische tools, belangenbehartiging, (markt)onderzoek en educatieplatform Thuiswinkel e-Academy.

Als Thuiswinkel partner kunnen wij deze koppeling met jouw webshop verzorgen.

Over Thuiswinkel

Thuiswinkel is hét kwaliteitskeurmerk voor online winkelen. Je kunt erop rekenen dat webshops met het Thuiswinkel veilige shops zijn die eerlijk handelen. Ze voldoen aan strenge eisen op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit.

We (ver)kopen in 2020 radicaal anders. Online en offline zijn opgegaan in digital commerce. De consument zal zich met name via digitale kanalen (inter)nationaal oriënteren op producten en diensten en deze aanschaffen waar en wanneer hij wil. Ons doel is om het vertrouwen in kopen op afstand te vergroten en het (ver)kopen makkelijker te maken.

Bekijk hieronder de video van Thuiswinkel.

De voordelen van Thuiswinkel

  • Extra bereik en meer conversies; creëer extra vertrouwen: 91% van de consumenten herkent het Thuiswinkel Waarborg-logo. 80% laat zich beïnvloeden door klantbeoordelingen. Laat zien hoe klantvriendelijk je bent met Thuiswinkel Reviews.
  • Vol vertrouwen voldoen aan de wet; jouw webshop is piekfijn in orde dankzij de jaarlijkse check op wetgeving, veiligheid en financiële stabiliteit. Ontvang gratis juridisch advies over (consumenten)wetgeving, bij klachten en geschillen.
  • E-commercekennis altijd up-to-date; ontvang gratis de Thuiswinkel Markt Monitor, European B2C Ecommerce Report, eCommerce Payment Monitor en Twinkle Magazine.
  • Breid je netwerk uit; gratis toegang tot Shopping Today, hét e-commercecongres van Nederland, Nieuwjaarsreceptie en het onderzoeksprogramma ShoppingTomorrow. Daarnaast 20% korting voor het e-Academy Talent Circle.

Ontmoet onze
coding heroes

Benieuwd wie jouw website maakt en verbeterd? Ons team bestaat uit coding heroes, project managers, designers en marketeers.

hero

Veel meer dan een webwinkelkeurmerk

Consumenten kennen hun vooral door hun Thuiswinkel Waarborg Keurmerk. Het keurmerk, dat een webwinkel alleen kan krijgen na het doorlopen van hun certificering, staat voor veilig en betrouwbaar online kopen. Niet voor niets kent 93% van de consumenten hun logo en koopt 72% eerder bij een webwinkel met het keurmerk.

Maar als belangenvereniging doen zij veel meer dan alleen het uitgeven van een keurmerk. Zij komen op voor de belangen van webwinkeliers op nationaal en internationaal niveau. En ze helpen hun leden verder met gratis juridisch advies, onderzoeken, hun netwerk en door kennisuitwisseling. Daarnaast helpen wij door het leveren van handige tools voor de bedrijfsvoering en de succesvolle Thuiswinkel Waarborg Reviews. Lees meer over Thuiswinkel hier

Wat kunnen wij met Thuiswinkel voor je doen?

Wij kunnen zorgen dat jouw webshop aan de voorwaarden van Thuiswinkel.org voldoet. Dit houdt in dat wij kijken of jouw webshop aan alle eisen voldoet en dat jouw webshop betrouwbaarder wordt.