Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events
Home Partners WebwinkelKeur

WebwinkelKeur partner

WebwinkelKeur is gestart in 2010, ze vonden dat het tijd was voor een betaalbaar keurmerk met een goede controle. Daarbij vonden ze het belangrijk om de controle niet te beperken tot de juridische kant van zaken, maar ook om de dagelijkse praktijk terug te laten komen als onderdeel van het keurmerk.

Ze kozen daarbij voor een combinatie tussen certificering met klantbeoordelingen. Gecontroleerd door WebwinkelKeur, beoordeeld door jouw klanten.

Over WebwinkelKeur

WebwinkelKeur beloont goede webshops met keurmerk en reviews. Webwinkels met hart voor de zaak zijn lid van hét webwinkelkeurmerk en reviewsysteem van WebwinkelKeur. Website bezoekers kunnen met een gerust gevoel online winkelen.

Met WebwinkelKeur gaan hun support experts je webshop keuren. Dit doen ze uitgebreid en op basis van hun praktische gedragscode. Deze gedragscode is gebaseerd op de huidige wetgeving. Daarbij helpen zij je graag met juridische vragen.

De voordelen van WebwinkelKeur

  • Verhoging van omzet en vertrouwen. Een combinatie van keurmerk en reviews geven je webshop aantoonbaar 15% meer conversie.
  • Verzamel reviews en bespaar tijd. Laat het automatisch verzamelen van klantbeoordelingen geheel over aan WebwinkelKeur.
  • Voorkom boetes. Na het keuren door de in-house support experts, is je webshop door een streng doch rechtvaardige juridische controle door. Hierdoor heb jij je zaakjes op orde en voorkom je boetes.

Wie is WebwinkelKeur?

WebwinkelKeur wilt de e-commerce branche vooruit helpen door het kopen op het internet veiliger en eerlijker te maken. Ze focussen voornamelijk op MKB, daarbij vinden zij het belangrijk dat jij als kleine tot middelgrote ondernemer kan concurreren met de grote multinationals. Als kleine ondernemer heb je geen eigen juridische afdeling, moet je met beperkte middelen de marketing doen en is maatwerk software duur. Daarom bieden zij voor jou goede ondersteuning in de vorm van juridische controle van je webwinkel, handige tools & voorbeeld documenten en gewoon goede (review) software. Lees meer over WebwinkelKeur hier.

Ontmoet onze
coding heroes

Benieuwd wie jouw website maakt en verbeterd? Ons team bestaat uit coding heroes, project managers, designers en marketeers.

hero

Wat kunnen wij als WebwinkelKeur partner voor je doen?

Wij kunnen zorgen dat jouw webshop aan de voorwaarden van WebwinkelKeur voldoet. Dit houdt in dat wij kijken of jouw webshop aan alle eisen voldoet en dat jouw webshop betrouwbaarder wordt.