Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events

Een gratis webshop-consult, plan hem in! 

Zoals in de mail beschreven staat willen wij jou graag een vrijblijvend 15-minuten gesprek aanbieden. Tijdens dit gesprek zal onze commercieel directeur: Michel Willems, jouw huidige webshop en de mogelijke meerwaarde van het overstappen naar Shopify met jou doornemen.  

Waarom een 15-Minuten gesprek? 

  • Gepersonaliseerd advies: Tijdens het gesprek krijg je persoonlijk advies afgestemd op jouw webshop. Geen algemene tips, maar specifieke strategieën om de prestaties te verbeteren. 
  • Core Web Vitals Analyse: We bieden een grondige analyse van jouw webshops’ Pagespeed Score en leggen uit hoe Core Web Vitals een grote rol spelen in de gebruikerservaring en snelheid van je website. 
  • Efficiënt en tijdbesparend: In slechts 15 minuten krijg je waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn. Geen lange wachttijden of uitgebreide formulieren, maar directe ondersteuning. 

Wat kun je verwachten?

Ons doel is om jou te ondersteunen bij het creëren van een vlekkeloze online-ervaring voor je klant. Tijdens het gesprek bespreken we: 

  • Huidige webshop prestaties: Een snelle blik op hoe jouw webshop momenteel presteert. 
  • Advies op maat: Specifieke aanbevelingen om de gebruikerservaring te optimaliseren. 
  • Core Web Vitals uitleg: Begrip van hoe Core Web Vitals de prestaties van je webshop beïnvloeden. 

Hoe schrijf je je in?

Wil je jouw webshop optimaliseren? Schrijf je dan nu in voor een gratis 15-minuten gesprek! Het is eenvoudig en snel: 

We kijken ernaar uit om jou persoonlijk te spreken en gerichte inzichten te delen om jouw online aanwezigheid te optimaliseren. Laten we samenwerken en zorgen voor de ultieme webshop! 

Michel Willems
Co-founder H1 Webdevelopment