Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events

Onze Shopware – Perfion koppeling

Heb je een Perfion PIM-systeem of ben je op zoek naar een geschikt PIM-systeem dat gekoppeld kan worden met je Shopware webshop? Zoek niet verder. Met onze Shopware – Perfion koppeling werken beide systemen naadloos samen. Na de installatie van onze koppeling geniet je van de synergievoordelen. Op deze pagina leggen we je uit waarom je de koppeling zou willen, waarom de koppeling van H1 een goede keuze is en wat de koppeling inhoudt.

Waarom een Shopware – Perfion koppeling?

Waarom zou je eigenlijk je Shopware webshop koppelen met een Perfion PIM-systeem? Shopware is een goed platform om je webshop in te beheren. Er zitten veel voordelen aan het gebruik van Shopware. Om productdata op een efficiënte en effectieve manier te beheren kun je Perfion gebruiken. Met beide systemen, los van elkaar, heb je al veel voordelen en vaak een voorsprong op de concurrentie. Wil je je concurrentie nog verder voor blijven? Koppel dan beide systemen met elkaar en geniet van de synergievoordelen.

Wanneer Shopware en Perfion gekoppeld zijn, communiceren de systemen continu met elkaar zodat de data altijd up-to-date is. Als je iets aanpast in het ene systeem, wordt het direct gewijzigd in het andere systeem. Deze synchronisatie zorgt ervoor dat je nooit meer dubbele data of verschillende versies hebt.

Shopware Perfion PIM

Waarom de koppeling van H1?

Er zijn goede redenen om te kiezen voor de koppeling van H1.

Asynchroon

Er zijn verschillende partijen die aanbieden om een Perfion PIM-systeem te koppelen met een platform voor je webshop, bijvoorbeeld Shopware. Iedere partij heeft een andere manier van dataverwerking. Zo verwerken veel partijen data in een sequence. Oftewel: data wordt verwerkt nadat de vorige data is verwerkt. Onze koppeling verwerkt data op een andere manier. Wij werken asynchroon. Dat betekent dat data tegelijk verwerkt kan worden. Dit zorgt ervoor dat data sneller verwerkt kan worden (omdat het ene stukje data niet hoeft te wachten op het andere stukje data ‘voor hem’ in de sequence).

Doordat onze koppeling asynchroon data verwerkt is het uitermate geschikt voor organisaties met een groot productassortiment. Productdata van duizenden of miljoenen producten kunnen razendsnel verwerkt worden dankzij onze koppeling.

Directe koppeling

Naast asynchrone dataverwerking is onze koppeling ook snel doordat Shopware direct gekoppeld is met Perfion. We hadden de koppeling via een API kunnen ontwikkelen. Echter, hierdoor vertraagt de dataverwerking. Wij hebben er dus voor gekozen om een directe koppeling te maken tussen Shopware en Perfion. Dit komt de performance van de koppeling ten goede.

Conclusie

Onze Shopware Perfion koppeling is een koppeling die je Shopware webshop koppelt met je Perfion PIM-systeem. Doordat het direct gekoppeld is en doordat data asynchroon verwerkt wordt, heeft het een goede performance en wordt data razendsnel verwerkt.

Ontmoet onze
coding heroes

Benieuwd wie jouw website maakt en verbeterd? Ons team bestaat uit coding heroes, project managers, designers en marketeers.

hero