H1

Wij maken jou online marktleider

Webshop design

Het uiterlijk van je webshop moet natuurlijk naadloos aansluiten bij
de huisstijl van je merk of de producten die je aanbiedt. Je wil dat je webshop
precies uitstraalt wat je uit wil stralen. Om dit te kunnen doen is het design van
je webshop erg belangrijk. Wij ontwerpen en bouwen graag jouw unieke design.

Waarom een uniek design voor je webshop?

Het design is een heel belangrijk onderdeel van je webshop. Het is het eerste wat een potentiële klant van je ziet. En die eerste indruk krijgen ze maar één keer! Een uniek design kan ervoor zorgen dat je onderscheidend bent van de concurrent. Iets wat in de huidige tijd erg belangrijk is; er zijn immers heel veel webshops en dus heel veel concurrentie. Je kunt je daarom goed onderscheiden door een passend design en de juiste, unieke klantbeleving.

Daarnaast zorgt een passend design ervoor dat je webshop herkenbaar is. Dit maakt dat bezoekers onthouden wie je bent en ook eerder zullen terugkeren. Het zorgt ervoor dat zij je naam koppelen aan de webshop. Dit maakt je webshop niet alleen aantrekkelijker, maar het straalt ook een stukje professionaliteit uit. En met professionaliteit gaat vaak ook betrouwbaarheid gepaard.

Responsive design

Behalve een uniek design is het ook van belang dat je design gebruiksvriendelijk blijft wanneer je webshop wordt bekeken via de mobiele telefoon, tablet of laptop. Het moet niet uitmaken welke device je gebruikt; de websitemoet altijd naar behoren werken en eruit zien. En feit is nou eenmaal dat er tegenwoordig heel veel en ook steeds vaker mobiel wordt besteld.
Een responsive design is hier een geschikte oplossing voor. Dit betekent dat de webshop zich aanpast aan het scherm van de gebruiker. Je hebt dan dus geen aparte mobiele webshop, maar dezelfde webshop voor ieder apparaat. Dit draagt bij aan betere resultaten op het gebied van SEO. Een responsive design is inmiddels een echte must voor je webshop.

Wat kunnen wij voor je doen?

Wij ontwerpen niet alleen een uniek, onderscheidend en passend design voor je webshop, maar letten hierbij ook op functionaliteit en haalbaarheid. Op basis van jouw wensen en huisstijl maken we een ontwerp dat we vervolgens ook kunnen bouwen. In samenspraak met jou komen we zo tot het gewenste design van jouw webshop.

Het kan ook zo zijn dat je samen met een externe designer al een ontwerp hebt gemaakt op het moment dat je een webshop wilt laten bouwen. In dat geval kunnen wij dit design in samenwerking met de designer voor je realiseren.

Meer weten?

We praten graag met je verder!