Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events
Home Partners Mollie

Wij zijn Mollie partner

Een koppeling met Mollie verhoogt de efficiëntie van jouw webshop doordat zij de betalingen duidelijk, effectief en transparant maken.

Als Mollie partner kunnen wij deze koppeling met jouw webshop verzorgen.

Over Mollie

De Nederlandse payment service provider (PSP) Mollie maakt betalingen duidelijk, effectief en transparant, hierdoor verhoogt de efficiëntie van jouw webshop. Mollie verwerkt onder andere betalingen voor webshops en zorgen ervoor dat jouw geld veilig van je bank naar de webshop gaat. Alle bekende online betaalmethodes zoals: iDEAL, creditcard, PayPal en vele andere worden ondersteund.

Mollie is gebouwd op innovatie. Toen ze begonnen, jaagden ze de Nederlandse betaalindustrie aan door slimme betaalproducten te introduceren die makkelijker, goedkoper en flexibeler waren dan wat de logge, conventionele banken konden leveren. Nu, meer dan een decennium later, bouwt Mollie nog steeds innovatieve producten en werken we nog altijd hard om betalingen beter te maken.

Mollie wordt al vertrouwd door meer dan 130.000 bedrijven.

Waarom Mollie?

 • Alle bekende online betaalmethodes met slechts één contract.
 • Alle bekende online betaalmethodes gebruiken met slechts één integratie.
 • De conversie verhogen door samenwerking met meerdere banken.
 • Altijd veilig. Mollie voldoet aan alle beveiligingseisen, van PCI-DSS tot PSD2.
 • Met het Dashboard kan er gemakkelijk gezocht worden naar elk ordernummer, bedrag of klantnaam. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van handige filters.
 • De Checkout kan aangepast worden naar de stijl van jouw merk, zonder dat er aanvullende technische kennis nodig is.

De features van Mollie

 • Payments; Met de gratis plug-ins integreer je alle bekende betaalmethodes in jouw platform zonder technische kennis. Of bouw je eigen betaalomgeving met onze solide maar toegankelijke API.
 • Recurring; Stel eenvoudig een betalingsstructuur samen die aansluit op jouw businessmodel, om terugkerende betalingen makkelijk te innen.
 • Mollie for mobile; volg elke betaling via je mobiel.
 • Checkout; Laat je klanten zien wie je bent en waar je voor staat. Met Checkout maak je van een standaard betaalscherm makkelijk een professionele, persoonlijke betaalervaring die vertrouwen opwekt en je conversie verhoogt. Zonder een regel code te hoeven schrijven.
 • Beveiliging; Voor Mollie is beveiliging het allerbelangrijkste. Door rigoureuze veiligheidscontroles, veilige dataopslag, screening van personeel en compliance met elke regulering, kunnen ze de veiligheid, stabiliteit en betrouwbaarheid van hun betaalplatform garanderen.

Ontmoet onze
coding heroes

Benieuwd wie jouw website maakt en verbetert? Ons team bestaat uit coding heroes, project managers, designers en marketeers.

hero

Hoe verloopt de integratie?

Wij installeren de plug-in in het door jouw gebruikte platform zoals bijvoorbeeld Shopware of Prestashop. Ook kunnen we met behulp van de pakketten van Mollie zelf de integratie bouwen.

Wat kunnen wij als Mollie partner voor je doen?

Wij kunnen jouw webshop koppelen met Mollie. Dat wil zeggen dat we de integratie van Mollie met jouw webshop verzorgen. Na de integratie verlopen jouw betalingen duidelijk en transparant via Mollie.